Καρφωτά στην αξία και η λογική των γκολ!

Λίγο από Κόπα Άφρικα και προκριματικά Europa League θα μας απασχολήσει την Πέμπτη. Και στις δύο διοργανώσεις προκύπτουν ευκαιρίες. Εμείς κρατήσαμε ένα καρφωτό στα σημεία και τα γκολ.

Μαδαγασκάρη – Τυνησία

Συνεχίζει να ονειρεύεται η Μαδαγασκάρη, που ήδη έχει κάνει την υπέρβαση για να φτάσει στους «8» του Κόπα Άφρικα. Στο τελευταίο της παιχνίδι, το πήγε εκεί που ήθελε κόντρα στη ΛΔ του Κονγκό. Μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, στα πέναλτι αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και πήρε την πρόκριση. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τα καταφέρνει μετά το 1996, που κατέκτησε και το τρόπαιο. Από την άλλη και η Τυνησία προέρχεται από διαδικασία πέναλτι. Η Γκάνα την σόκαρε όταν την ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις, ωστόσο οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση στη ρώσικη ρουλέτα. Πάντως, ο ομοσπονδιακός Αλέν Ζιρές επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας στους παίκτες του πως ο αντίπαλος παίζει με μεγάλη ωριμότητα. Σε κάθε περίπτωση, οι Τυνήσιοι είναι ποιοτικότεροι και το διπλό σε αποδόσεις πάνω από 1.75 έχει αξία.

Μπραν – Σάμροκ Ρόβερς

Με το σημερινό ματς η Μπραν επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέρυσι τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας και ενώ φέτος βρίσκεται ήδη μακριά από την κορυφή και στο -5. Μάλιστα, με το μυαλό στο αποψινό ματς, «κόλλησε» στο 0-0 με τη Μιοντάλεν και παρέμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη. Στον αντίποδα, η Σάμροκ Ρόβερς βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 5η σερί σεζόν. Και τα κατάφερε εξαιτίας της 3ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά φέτος οι «πράσινοι», που έρχονται από το στείρο 0-0 με τη Σλίγκο και μετράνε μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια. Οι Ιρλανδοί συνηθίζουν να παίζουν κλειστά, τη στιγμή που η Μπραν δεν έχει το εύκολο γκολ. Λογική επιλογή το under 2,5.

Στο Foxbet.gr θα βρεις τα πάντα και για το blackjack

To Top