ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Καρφώνει» το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα ο Ντόρσεϊ!

Το τελευταίο διάστημα, ο Τζόι Ντόρσεϊ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα, λόγω των πολύ μέτριων εμφανίσεων που κάνει φέτος και αυτό αποδείχθηκε και από τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, παραμονές του ματς με τον Ολυμπιακό.

Όμως, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν το άφησε αναπάντητο όλο αυτό, περνώντας στην αντεπίθεση μέσω ανάρτησής του στο Instagram. Ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» εξαπέλυσε επίθεση στο ιατρικό επιτελείο των Καταλανών, υποστηρίζοντας πως την περσινή σεζόν του είπε ψέματα για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, με αποτέλεσμα να υποστεί υποτροπή και από τότε να μην επιστρέψει στο 100%!

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram ο Τζόι Ντόρσεϊ:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα λέγοντας τα εξής: Την περσινή σεζόν σχεδόν κατέστρεψα όλους τους συνδέσμους στον αστράγαλό μου, παίζοντας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο γιατρός της ομάδας μου είχε πει πως απλά είχα κάποιο διάστρεμμα και έτσι με πίεσαν να επιστρέψω και να παίξω. Δεν μου είπαν τίποτα, μέχρι που ήταν πολύ αργά πια. Στη συνέχεια, έπαθα ένα οίδημα που προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στο πόδι και έτσι τελείωσε η σεζόν για μένα. Αυτή ήταν και η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου, καθώς αναγκάστηκα να παίξω τραυματίας και δεν μπορούσα να προσφέρω στο 100%. Ναι, υπήρξαν στιγμές στη σεζόν που ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω από τα παιχνίδια, καθώς ο τραυματισμός μου με επηρέασε και ψυχολογικά, εκτός από αγωνιστικά. Η ομάδα δεν μου επέτρεψε να αποθεραπευτώ πλήρως και να επιστρέψω δυνατός. Το λέω αυτό γιατί θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μου για τα μηνύματα υποστήριξης που μου στέλνουν. Χωρίς τα λόγια τους αυτά, μπορεί να τα είχα παρατήσει. Αλλά, δουλεύω νυχθημερόν, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά διεκδικήτρια».

To Top