ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καρ: “Πήρα πληροφορίες από τον Μήτρου Λονγκ για τον Άρη, έχει τρελούς φιλάθλους” (video)

Το δικό του στίγμα έδωσε ο Μάρκους Καρ στις δηλώσεις που έκανε λίγο μετά τη άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Όπως είπε μεταξύ άλλων: “Είχα μια περιπέτεια με τις αποσκευές μου, αλλά ελπίζω ότι μέχρι αύριο θα έχει λυθεί το θέμα. Πήρα πληροφορίες από τον Μήτρου Λονγκ για τον Άρη, είμαι ενθουσιασμένος με την νέα μου ομάδα, ξέρω που ήρθα, γνωρίζω πόσο θερμός είναι ο κόσμος…”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να δω την πόλη. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσει η σεζόν».

Για τι ξέρει για την ομάδα του Άρη είπε: «Έχω μάθει αρκετά πράγματα για την ομάδα, ξέρω πως έχει παθιασμένους φιλάθλους, ότι αγωνίζεται σε μία ανταγωνιστική Λίγκα. Επίσης γνωρίζω πως στον Αρη έπαιξε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ που είναι φίλος μου και την περασμένη εβδομάδα μιλήσαμε και μου είπε τα πάντα για τον κόσμο, την πόλη, την ομάδα».

Για τους φιλάθλους και την στήριξη στην ομάδα με τα διαρκείας: «Είδα αρκετά βίντεο με τους φιλάθλους του Αρη, πόσο τρελοί είναι για την ομάδα. Και στα δικά μου social media είχα πολλά μηνύματα από οπαδούς της ομάδας, το γήπεδο είναι από τα κορυφαία στην Ελλάδα, ανυπομονώ να τους γνωρίσω και να παίξω μπροστά τους».

To Top