Κασίγιας: «Ευτυχισμένος αν επιστρέψω στη Ρεάλ»

Ανοικτός στην επιστροφή του στην Ρεάλ είναι ο Ικέρ Κασίγιας, ο οποίος όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα ενδέχεται να επιστρέψει ως σύμβουλος του Φλορεντίνο Πέρεθ στην διοίκηση των Μαδριλένων.

Τον Ιούνιο ο Ικέρ Κασίγιας, μετά την κατάκτηση άπειρων τροπαίων και βραβείων ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο Ισπανός πέρασε ουσιαστικά μια ολόκληρη ζωή στην Ρεάλ, με εξαίρεση την τελευταία πενταετία όταν και πήγε στην Πόρτο.

Τα ισπανικά δημοσιεύματα το καλοκαίρι, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του, τον ήθελαν να επιστρέφει στη Ρεάλ ως σύμβουλος του Φλορεντίνο Πέρεθ. Μπορεί ακόμα να μην έχει επισημοποιηθεί άλλα όπως φαίνεται δεν θα αργήσει αυτή η στιγμή.

Από την πλευρά του ο Κασίγας, μιλώντας πρόσφατα στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πιθανή επιστροφή του στους «μερένγκες». «Δεν κλείνω την πόρτα στην Ρεάλ. Θα είμαι ευτυχισμένος εάν επιστρέψω και μεταδώσω τις αξίες που μου δίδαξαν ως παιδί», τόνισε χαρακτηριστικά.

To Top