Κασίγιας και Ράμος τα… έχωσαν στον Μουρίνιο!

Σε… κρίση από πολύ νωρίς βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ήδη μείνει πίσω πέντε βαθμούς από την Μπαρτσελόνα και αυτό έφερε γκρίνια. Ο Ίκερ Κασίγιας και ο Σέρχιο Ράμος τα… έχωσαν στον Μουρίνιο, όπως αποκάλυψε η “El Pais” με… διαλόγους των τριών!

Όπως αναφέρει το “sport24.gr” “η ήττα (με ανατροπή μάλιστα) από τη Χετάφε το βράδυ της Κυριακής στο “Αλφόνσο Πέρεθ Κολισέουμ” και η διαφορά των πέντε βαθμών από τη Μπαρτσελόνα με το καλημέρα της φετινής Πριμέρα Ντιβισιόν άναψε φωτιές στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξαπέλυσε ευθείες βολές στους ποδοσφαιριστές του για την παρουσία τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι τη συμπολίτισσα Χετάφε, κάνοντας λόγο στη συνέντευξη Τύπου για “απαράδεκτη εμφάνιση”, όμως τα “χειρότερα” για τους Μαδριλένους δεν είχαν έρθει ακόμα.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα “El Pais”, την επόμενη ημέρα της ήττας από τη Χετάφε έλαβε χώρα επεισόδιο στην προπόνηση, με πρωταγωνιστές τον Ζοζέ Μουρίνιο από τη μία και τους Ίκερ Κασιγιας-Σέρχιο Ράμος από την άλλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο “special one” κατηγόρησε τους ποδοσφαιριστές του για έλλειψη συγκέντρωσης και τους έριξε την ευθύνη για την ισοπαλία με τη Βαλένθια και την ήττα από τη Χετάφε, προτρέποντάς τους να κάνουν αυτοκριτική

Τότε ήταν που ήρθε η άμεση απάντηση του Κασίγιας: “Ο πρώτος που πρέπει να κάνει αυτοκριτική είσαι εσύ, για αυτά που κάνεις μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους”, είπε ο αρχηγός της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας, ο οποίος αναγνώρισε μεν πως οι “μερένγκες” δεν έπαιξαν καλά αλλά ζήτησε από τον Πορτογάλο τεχνικό να μην κριτικάρει ποτέ ξανά δημόσια την ομάδα και τα άτομα.

“Να είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο”, του είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Μουρίνιο πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση. “Θεωρείτε τους εαυτούς σας πολύ σημαντικούς”, ήταν η πιο χαρακτηριστική φράση του 49άχρονου, ο οποίος έκανε λόγο για μετριότητα μέσα στα αποδυτήρια αλλά και “παίκτες χωρίς φιλοδοξία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Φυσικά η απάντηση βγήκε αυτόματα από τα χείλη του Κασίγιας. “Εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε κερδίσει πολλά τρόπαια και έχουμε αποδείξει ότι θέλουμε να κατακτήσουμε και άλλα”, είπε ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου, για να πάρει κατόπιν τον λόγο ο Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός διεθνής σέντερ μπακ αναγνώρισε αρχικά το λάθος του στον αγώνα με τη Χετάφε (ήταν ο παίκτης που είχε αναλάβει να “προσέχει” τον Βαλέρα στο γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων) για να πει στη συνέχεια:

“Με τη Μπαρτσελόνα υπήρχαν αμυντικά λάθη αλλά εσύ ασχολήθηκες με τον βοηθό διαιτητή (σ.σ δεν είχε σηκώσει λανθασμένα την σημαία στο γκολ της ισοφάρισης του Πέδρο) αντί να μιλήσεις για αυτόν που έκανε τα λάθη (σ.σ ο Ράμος “φωτογράφιζε” τον Κοεντράο).

Γιατί με πούλησες στο ματς με τη Χετάφε; Γιατί προστατεύεις μερικούς και άλλους τους κατηγορείς δημόσια;”, κατέληξε.

To Top