Κασελάκης: «Ίσως η πιο σκληρή έδρα αυτή του Άρη»

Ο παίκτης του Περιστερίου μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Ο Άρης στο «Nick Galis Hall» αντιμετωπίζει το Περιστέρι την Κυριακή (10/12, 17:15, ΕΡΤ 3), για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να μιλάει για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση.

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Άρη. Ξέρουμε ότι είναι μια από τις πιο σκληρές έδρες, ίσως η πιο σκληρή του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. Κατά τη γνώμη μου ο Άρης παρουσιάζεται πιο δυνατός από πέρσι, καθώς έχει εμπλουτίσει το ελληνικό του στοιχείο. Ακόμη, το γεγονός ότι παίζει στο Eurocup και είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια φανερώνει τη δυναμική του» υποστηρίζει ο Λεωνίδας Kασελάκης και προσθέτει «Για μας είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να έχουμε αμυντική προσέγγιση στον αγώνα, να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του Άρη, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Στη συνέχεια ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Τα ριμπάουντ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της αναμέτρησης και θα πρέπει να τα ελέγξουμε. Η ομάδα που θα κυριαρχήσει σ’ αυτό τον τομέα θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Όπως επίσης να είμαστε πιο εύστοχοι στα περιφερειακά σουτ σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Λε Μαν, γιατί στο σύγχρονο μπάσκετ είναι κάτι πολύ σημαντικό».

To Top