ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κασελάκης έξω από τα δόντια: «Ξερόλες, σταματήστε να καταδικάζετε τον Μάρσαλ»!

Το αυτοκαλάθι του Ζερμέιν Μάρσαλ έμεινε στην ιστορία και ο συμπαίκτης του, Λεωνίδας Κασελάκης μιλά για τους «ξερόλες Ελληνες».

«Αρχικά, θα ήθελα να πω πως είναι κρίμα μία τόσο καλή χρονιά να στιγματιστεί από αυτό το γεγονός. Πιο πολύ απ’ όλους όσους γράφουν διάφορα και απ’ όλους τους ανθρώπους της ομάδας, στεναχωρήθηκε ο Μάρσαλ και θέλω να αναφερθώ σε αυτόν. Είναι σπάνιος χαρακτήρας, νομίζω πως είναι ο μοναδικός ξένος παίκτης στο πρωτάθλημα που δεν θα έβγαζε μιλιά ακόμη και αν δεν αγωνιζόταν ούτε ένα λεπτό. Εχει τον σεβασμό όλων μας και προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς νιώθει τώρα»ανέφερε αρχικά στο SDNA ο Ελληνας φόργουορντ για τον Μάρσαλ.

Ποια είναι, όμως, η πρώτη αντίδραση ενός παίκτη όταν βλέπει μία νίκη να χάνεται με τέτοιο τρόπο; «Κακά τα ψέματα, ήταν σοκ για όλους μας. Δεν περιμένεις να συμβεί κάτι τέτοιο, σε μία στιγμή που πιστεύαμε πως έχουμε νικήσει. Στα αποδυτήρια ήμασταν όλοι παγωμένοι. Οι περισσότεροι προσπαθούσαμε να τον πλησιάσουμε και να τον παρηγορήσουμε, αλλά ένιωθες πως αυτός ο άνθρωπος έχει καταστραφεί ψυχικά».

Σε μία προσπάθεια ερμηνείας της ενέργειας του Μάρσαλ που οδήγησε στην μεγάλη γκάφα, ο 26χρονος προσέθεσε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς νόμιζε, αλλά πιστεύω πως μπερδεύτηκε και νόμιζε πως είναι σε φάση επίθεσης έτσι όπως κύλησε η φάση μετά τη βολή. Σε αυτό το σημείο του αγώνα, οι σφυγμοί του πρέπει να ήταν γύρω στους 180, έπειτα από ένα παιχνίδι με πολύ ξύλο και μία πολύ μεγάλη προσπάθεια».

Ο Λεωνίδας Κασελάκης γελά ειρωνικά:«Αυτά που ακούγονται για στοίχημα και τέτοια, είναι για γέλια. Δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω αλλιώς. Αν θέλαμε να χάσουμε, δεν θα το φέρναμε σε αυτό το σημείο το παιχνίδι».

«Εγώ σκέφτομαι πάνω απ’ όλα τον συμπαίκτη μου, γιατί περνάμε τόσες ώρες μαζί. Είχε μία άτυχη στιγμή και ακόμα και κορυφαίοι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να τον καταδικάσουν» ανέφερε ο Ελληνας παίκτης, πριν… ξεσπάσει:

«Απορώ με όλα αυτά που γράφονται από ορισμένους ξερόλες. Ειλικρινά, δεν μπορώ να απαντήσω στο τί θα έκανα στη θέση του. Δεν μπορώ και δεν θέλω να μπω σε τόσο δύσκολη θέση. Αυτή η ερώτηση όμως πρέπει να γίνει στους ξερόλες Ελληνες που δεν μπαίνουν στη θέση ενός παιδιού που έχει καταστραφεί ψυχικά και τον καταδικάζουν. Αυτό κάνουμε, δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Οταν κρίνει η ζωή και η καριέρα ενός επαγγελματία, υπάρχουν και όρια που πολλοί έχουν ξεπεράσει».    

Πάντως, το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν ήταν το μόνο με δραματική εξέλιξη στο «Ζηρίνειο» φέτος: «Η αλήθεια είναι πως το γήπεδο έμοιαζε στοιχειωμένο. Πέρα από την πλάκα, είναι άσχημο που μείναμε να συζητάμε για άκυρα καλάθια, για τεχνικές ποινές, για γραμμή που πάτησε ή δεν πάτησε ο Γκίκας, ενώ την ίδια ώρα έχουν γίνει εξαιρετικά παιχνίδια στο παρκέ και η ομάδα μας έχει προσφέρει θέαμα και ουσία

Πηγή: sdna.gr

To Top