Κασναφέρης: “Ο Άρης διαιτητικά αδικήθηκε, δεν είχε ποτέ το 50-50”

O πρώην διαιτητής Γιώργος Κασναφέρης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Focus 103,6”

Για την Ξάνθη

«Είναι ψυχοφθόρο να κάθεται μια ομάδα 2 μήνες και να κάνει μόνο προπονήσεις. Είναι δύσκολο να κρατήσεις αναμένει τη φλόγα στους παίκτες. Και η Ξάνθη και η ομάδα της Football League που θα παίξει στα μπαράζ έχουν ισχυρό κίνητρο. Η άλλη ομάδα όμως θα είναι σε φόρμα καθώς θα έχει 14 παιχνίδια στα πόδια της, ενώ η Ξάνθη θα είναι σε απραξία δύο μηνών.»

 

Για το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό

«Μια φάση είναι δύσκολη, αυτή στο 16ο λεπτό, με γυμνό μάτι δεν μπορεί να πει κανείς αν είναι πέναλτυ ή όχι. Μετά από πολύ ανάλυση καταλαβαίνεις πως δεν είναι. Οι διαιτητές δέχθηκαν τρομερή πίεση στο γήπεδο.»

 Για τον Άρη

«Ο Άρης δεν ευνοήθηκε καθόλου. Διαιτητικά δεν είχε ποτέ το 50-50 και τις λεπτομέρειες υπέρ του. Δεν φταίει μόνο η διαιτησία για τον Άρη αλλά γενικά αδικήθηκε.»

Κλείνοντας είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για το μέλλον μου. Αρκεί να είναι κάτι δημιουργικό για μένα και για την ομάδα. Επίσης πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Θα ήθελα πολύ να είχα λίγα μαλλιά περισσότερα και λίγα κιλά λιγότερα για να μπορούσα να σφυρίξω το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και τα Άρης-ΠΑΟΚ είναι πιο δύσκολα από τα ματς από τα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός”.

To Top