Καστίγιο… μαινόμενος στο Μεξικό!

Ενοχλημένος με τα υποτιμητικά σχόλια του Χόρχε Βεργκάρα εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον μεξικάνικο τύπο ο Νέρι Καστίγιο. Ο πρόεδρος της Τσίβας Γουαδαλαχάρα φέρεται να έχει μιλήσει με άσχημα λόγια για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό και τον πατέρα του (ήταν και εκείνος ποδοσφαιριστής), κάτι που έχει ενοχλήσει τον πρώην παίκτη του Άρη.  

Ο Καστίγιο αναφέρθηκε στις τακτικές επιλογές του Ούγκο Σάντσες στην Πατσούκα, όπου πήγε μετά από πολλές συζητήσεις μαζί του και αρκετές φορές έχει μείνει στον πάγκο.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέρι Καστίγιο

Για τον πρόεδρο της Τσίβας Γουαδαλαχάρα, Χόρχε Βεργκάρα

«Πραγματικά ελάχιστοι γνωρίζουν το όνομά του και είναι ένας άνθρωπος που αρκετοί ξέρουν εδώ (στο Μεξικό). Πάντα μιλάει άσχημα για εμένα και δεν ξέρω το γιατί. Στο Μεξικό είναι γνωστός, επειδή έχει αρκετά χρήματα και είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Έχει την ανταπόκριση του κόσμου». 

«Ο τρόπος με τον οποίο εκείνος εμφανίζεται έξω και να λέει ανοησίες, είναι αυτός που έχω πρόβλημα με τον Ούγκο (Σάντες) και μίλησε άσχημα για τον πατέρα μου και για εμένα, αλλά εγώ ποτέ στο παρελθόν είχα πει κάτι. Είναι ένα άτομο που κανείς δεν το ξέρει, το ξέρω ότι είναι στην Τσίβας, αυτό είναι μόνο»

Για τις φήμες που τον ήθελαν να υπογράφει στην Τσίβας, πριν πάει στην Πατσούκα

«Δεν υπήρξε ποτέ κάτι επίσημο, αφού είχα προπονηθεί μερικές φορές μαζί τους. Ωστόσο, ποτέ δεν είχα κάτι συγκεκριμένο. Είχα μιλήσει με αρκετές ομάδες, αλλά εκείνοι (στην Τσίβας) δεν μου είχαν πει επίσημα».

Για τις τακτικές επιλογές του Σάντσες

«Χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στο Σαν Λούις, Μέσα στην έδρα μας θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες δυνατότητες, το γεγονός ότι παίζουμε μόνο με έναν επιθετικός μας στοιχίζει περισσότερο. Κατά τη δική μου άποψη, εάν έχει μόνο έναν παίκτη να σκοράρει, εάν έχει δέκα, τότε έχει περισσότερες. Νομίζω ότι αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα».

To Top