Καστίγιο: “Μισώ να χάνω, θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο”

Ικανοποιημένος για το ντεμπούτο του με γκολ ήταν ο Νέρι Καστίγιο, αλλά όχι μόνο γι’ αυτό. Χαρούμενος που έδωσε χαρά στον κόσμο της Πατσούκα, όπως τόνισε σε νέες δηλώσεις του.

Ο Μεξικανός πρώην παίκτης του Άρη οδήγησε την Πατσούκα στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Πουέμπλα, σκοράροντας στο ντεμπούτο του. “Οι οπαδοί μας δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν και αυτό πάντα σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις να παίζεις και να προσπαθείς. Ευτυχώς τους ανταμείψαμε με μια νίκη και ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και το Σάββατο (κόντρα στη Λεόν)”, είπε ο Καστίγιο, προσθέτοντας πως “θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο που έρχεται να μας βλέπει. Έπαιξα 70 λεπτά, αλλά μετά κουράστηκα και ζήτησα από τον Ούγκο (Σάντσεζ) να με αλλάξει. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε όλοι μαζί και η εικόνα που δείξαμε κόντρα στην Πουέμπλα είναι σημείο αναφοράς και θα πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς”.

Πρόσθεσε πως “για έναν επιθετικό είναι ότι καλύτερο να σκοράρει και να κερδίζει η ομάδα του. Μισώ να χάνω, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημο παιχνίδι”.

 

To Top