Καστίγιο, ο… βροχοποιός! Επτά γκολ σε πέντε αγώνες και συνεχίζει…

Καταρρακτώδης βροχή έπεφτε στη Ξάνθη, ο Άρης όμως πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη και συνεχίζει την ανοδική του πορεία με στόχο τα πλέι οφ! Με τον ίδιο ρυθμό που έπεφτε η βροχή, σκοράρει ο Νέρι Καστίγιο! Ο Μεξικανός έφτασε τα επτά γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχει αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά και μαζί του έχει αλλάξει όλος ο Άρης προς το καλύτερο.

Ο Καστίγιο άνοιξε… λογαριασμό στον αγώνα με τα Γιάννενα, όταν με δικό του σουτ, ο Άρης πήρε τη νίκη με 1-0 στον πρώτο αγώνα χωρίς τον Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο.

Ο Μεξικανός επιθετικός σκόραρε και στο παιχνίδι κυπέλλου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όμως οι κίτρινοι “γκρέμισαν” ότι είχαν χτίσει μέσα σε 10 λεπτά, έχασαν με 2-1 και αποκλείστηκαν.

Στη Λιβαδειά ο Καστίγιο ήταν τιμωρημένος, στο ντεμπούτο του Μανουέλ Μασάδο, όμως με την επιστροφή στη δράση βρήκε δίχτυα δύο φορές… εις διπλούν! Ήταν πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη με τη Δόξα Δράμας με 1-3, σκοράροντας δύο γκολ και οδήγησε τον Άρη στην ανατροπή με τον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μια βδομάδα πριν με δύο δικά του γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Σήμερα… χόρεψε στη βροχή! Ήταν άτυχος στη φάση του 0-1 καθώς πριν ο Ουμπίντες την στείλει στα δίχτυα του Βιβιανί, δικό του σουτ κόντραρε σε πόδια αμυντικών, όμως λίγα λεπτά αργότερα δεν έχασε την ευκαιρία και με σουτ από τη μεγάλη περιοχή έβαλε το έβδομο γκολ του σε πέντε αγώνες και σφράγισε την σπουδαία νίκη του Άρη στα Πηγάδια!

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του Καστίγιο μετά το παιχνίδι και την αφιέρωση στον πατέρα του Αντώνη Σαριόγλου 

To Top