Καστίγιο στο ESPN: “Ήρεμος και χαρούμενος στον Άρη, έχω προτάσεις από Ελλάδα και Ισπανία!”

Ο Νέρι Καστίγιο μίλησε στο ESPN εξηγώντας πως είναι ήρεμος και ευχαριστημένος στον Άρη, πως έχει προτάσεις από την Ελλάδα και την Ισπανία και ότι για την πρόταση της Πατσούκα τον πρώτο λόγο έχει ουσιαστικά ο Άρης αφού υπάρχει συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά!

Ο Μεξικανός επιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στην επικοινωνία που είχε με τον Ούγκο Σάντσεζ: “Ήμουν τυχερός που μιλήσαμε και πολύ χαρούμενος. Τον ρώτησα τι κάνει. Μου είπε για την προσπάθεια που κάνει η Πατσούκα να με αποκτήσει, αλλά έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει γι’ αυτό το θέμα ο αδελφός μου”.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο επιθετικός του Άρη υπογράμμισε πως “το ενδιαφέρον αυτό υπάρχει (από την Πατσούκα) και υπεύθυνος για το θέμα είναι ο αδελφός μου. Δεν μπορώ να σας πω πόσο κοντά ή μακριά βρισκόμαστε. Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο, δεν είμαι απελπισμένος να φύγω. Είμαι ήρεμος και χαρούμενος στον Άρη, αν υπάρχει περίπτωση να πάω στο Μεξικό θα μου άρεσε. Αν υπάρχει καλή συμφωνία, θα το έκανα δίχως αμφιβολία, αλλά υπάρχουν προτάσεις και από την Ελλάδα και την Ισπανία”.

Για το θέμα της κλήσης του στην Εθνική Μεξικού επεσήμανε πως “δεν μπορέσαμε να βρεθούμε, γιατί εγώ ήμουν σε άλλη πόλη και δεν μπορούσε ο Τσέπο (Ντε Λα Τόρε, προπονητής της Εθνικής) να αλλάξει πτήση. Είχε δείπνο με τον αδελφό μου, αλλά εγώ δεν τον είδα. Αν θέλει ποτέ να με δει και να μιλήσουμε, δεν είναι κάτι δύσκολο. Θέλω να γυρίσω στην Εθνική ομάδα και να παίξω καλά. Μέχρι τότε θα συνεχίσω να προσπαθώ, να παίζω, να σκοράρω και να συνεχίσω να δείχνω στον προπονητή ότι μπορεί να μου δώσει την ευκαιρία να επιστρέψω, αν το θέλει κι ο Θεός, στο Μουντιάλ”.

 

To Top