Καστίγιο: «Τέρμα τα λόγια, μόνο πράξεις»

Η παρουσία του Νέρι Καστίγιο στον Άρη πέρασε από χίλια κύματα. Οι σχέσεις του συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή επίσης. Ο 27χρονος επιθετικός των κίτρινων «πήρε μπροστά» αγωνιστικά, έφτασε τα τέσσερα γκολ, σε τρία συνεχόμενα (για τον ίδιο παιχνίδια) και δείχνει ότι ποδοσφαιρικά βρίσκει τον δρόμο του. Μαζί του ωφελημένος βγαίνει και ο σύλλογος.

Ο Καστίγιο πέτυχε άλλα δυο γκολ με τη Δόξα Δράμας αποτελώντας έναν από τους βασικούς άξονες της επιστροφής του Άρη στις νίκες με σκορ 1-3.

Αυτήν τη στιγμή ο Μεξικανός είναι ο πρώτος σκόρερ των κίτρινων με 4 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο (3+1). Πέρα από τα γκολ που πέτυχε, ήταν ουσιαστικός και ενθουσιώδης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, βοήθησε σε επίθεση και άμυνα. Με τη συνολική του απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια, δείχνει πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Αρκεί να συνεχίσει έτσι, με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια προσφορά.

Ο ίδιος αφού «μίλησε» στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα, με πειστικό τρόπο, δεν θέλησε να πει κάτι μπροστά στα μικρόφωνα. Αν και μετά το τέλος της αναμέτρησης οι εκπρόσωποι του Τύπου περίμεναν για αρκετή ώρα τον Καστίγιο, αυτός κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά με τον αγώνα.

«Δεν χρειάζονται λόγια τώρα, τέρμα. Να μιλάμε με πράξεις στο γήπεδο…» έλεγε μετά τον αγώνα στο στενό του περιβάλλον, αλλά και στους συμπαίκτες του ο Καστίγιο.

Στην προκειμένη περίπτωση, είναι γεγονός ότι ο Άρης περίμενε και περιμένει πολλά από παίκτες του επιπέδου, της αξίας, αλλά και του… κόστους του Καστίγιο. Η σημερινή εμφάνιση, τα τελευταία γκολ, αλλά και η στάση που κράτησε θα έχουν αξία εφόσον συνεχίσει να αποδίδει έτσι μέσα στο γήπεδο. Κάτι που θέλουν και περιμένουν όλοι στον Άρη.

To Top