Καστίγιο: «Τρελάθηκα από το… ξύλο» – Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα (video)

Ταύρο σε υαλοπωλείο θύμιζε ο Νέρι Καστίγιο μετά την αποβολή του, την οποία χαρακτήριζε άδικη, την ώρα που ο ίδιος δέχθηκε σειρά από χτυπήματα, τα οποία πέρασαν ατιμώρητα. «Μιλάς σοβαρά;», είπε έκπληκτος στον Σιδηρόπουλο, την στιγμή που εκείνος του έδειχνε τη δεύτερη κίτρινη.

Ο 28χρονος επιθετικός έπνεε μένεα κατά του διαιτητή της αναμέτρησης και ξέσπασε στα αποδυτήρια. «Εντάξει αντέδρασα άσχημα, το καταλαβαίνω τώρα, αλλά τρελάθηκα με το… ξύλο. Με χτυπούσαν συνέχεια. Ήρθε και η ανατροπή του σκορ και δεν άντεξα…» έλεγε στους συμπαίκτες του χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σιδηρόπουλος άφησε το αντιαθλητικό παιχνίδι από τους Τάτο και Σκόνδρα («με χτυπούσαν από πίσω συνεχώς» έλεγε χαρακτηριστικά ο Καστίγιο…), ενώ αντιθέτως έδινε συνεχώς επιθετικά φάουλ των παικτών του Αρη.

Μετά τον αγώνα, ο διαιτητής προφανώς νιώθοντας… τύψεις, δεν έγραψε τίποτα περισσότερο στο φύλλο αγώνα, πέρα από την δεύτερη κίτρινη στον Καστίγιο, χωρίς να διογκώσει όσα έγιναν μετά την αποβολή του.

«Σοβαρά; Μιλάς σοβαρά;», φάνηκε να λέει ο Μεξικανός στον Σιδηρόπουλο, χαμογελώντας έκπληκτος, την στιγμή που εκείνος του έδειχνε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα…

Δείτε το σκηνικό της αποβολής του Νέρι Καστίγιο:
{dailymotion}xnn2c7|432|324{/dailymotion}

To Top