ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Άρης… οικογένεια, ψηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε” (video)

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Καρδίτσα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Για ακόμα μια αγωνιστική, είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για απαιτητικό παιχνίδι. Έχω υπάρξει προπονητής στην επαρχία. Γνωρίζω το πάθος του κόσμου στην επαρχία, αλλά και τη προσπάθεια που γίνεται. Από τα χαμηλά ως την επιβίωση στην Α1. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν παιχνίδι με μεγάλη ένταση σε σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Οι ουδέτεροι το απόλαυσαν.

Άφησα εκτός εμάς, τους φιλάθλους μας και τους παίκτες μας. Η νίκη άλλαξε τα χέρια πολλές φορές. Είμαστε στεναχωρημένοι για ακόμα μια φορά. Με στεναχωρεί η εικόνα που είδα στα αποδυτήρια. Φτάσαμε πολύ κοντά και δεν είμαστε εμείς οι νικητές. Θα τους πω ό,τι τους είπα. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε κάνει φέτος, αλλά και σήμερα.

Χάσαμε τον Χάγκινς και τον Σανόγκο. Ήταν μια ομάδα που πάλεψε για την επιβίωση της. Έγιναν λάθη αλλά για εμένα δεν ήταν αυτό το σημαντικό, αλλά ότι τα έδωσαν όλα. Αυτό κάναμε και θα κάνουμε. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε όλοι μαζί. Σήμερα έδειξαν ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο που ήταν μαζί μας.”

To Top