ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι για τη νίκη”

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερό εαυτό τους στις προπονήσεις για την προετοιμασία του αυριανού αγώνα με την Κύμη και υποστήριξε πως όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: “Έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κύμη. Τόσο εμείς, όσο και ο αντίπαλος μας ‘καιγόμαστε’ για τη νίκη, η οποία θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Κύμη είναι μια ομάδα, η οποία έχει χάσει αρκετά ματς στις λεπτομέρειες. Έχει κάνει κάποιες προσθήκες το τελευταίο χρονικό διάστημα, ώστε να ενισχυθεί και είναι σίγουρο ότι εντός έδρας θα παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική και θα δώσει το 100% για τη νίκη.

Το δυνατό τους σημείο είναι το γρήγορο παιχνίδι και οι πόντοι που παίρνουν από τον αιφνιδιασμό, καθώς και η παρουσία στο ρόστερ τους αρκετών παικτών, οι οποίοι είναι ικανοί και απειλητικοί σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός” και πρόσθεσε:

“Οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, παρότι είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπώρησαν. Είμαστε έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι να πάμε στην έδρα της Κύμης και να επιστρέψουμε με τη νίκη”.

To Top