ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Έχουμε να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση…”

Ο Γιάννης Καστρίτης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Περιστερίου και υπογράμμισε πως μπορεί να μην αποτελεί δικαιολογία, αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα με τους τραυματισμούς και τις απουσίες παίζουν ρόλο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Νιώθω ότι δεν μπορώ να πω πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι σήμερα. Καταρχήν συγχαρητήρια στο Περιστέρι και τον κόουτς. Η νίκη τους ήταν δικαιότατη. Επέβαλλαν τον ρυθμό τους από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού.

Εμείς σαφώς και το ξέρουμε όσοι ζούμε την καθημερινότητα έχουμε να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση κάθε μέρα στην προπόνηση. Παρόλ’ αυτά δεν θα το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία. Δυστυχώς πρέπει να ζήσουμε με αυτές τις συνθήκες, πρέπει να προχωρήσουμε έτσι και είμαι σίγουρος ότι με την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά μας, παρότι δεν τους ευνοούν οι συνθήκες, πολύ γρήγορα θα επιστρέψουμε και στα θετικά αποτελέσματα”.

Για το επεισόδιο στο 33’ σχολίασε πως “θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ στενοχωρημένος και προβληματισμένος με αυτά που έγιναν σήμερα στο γήπεδο. Νομίζω ότι για το ελληνικό μπάσκετ τα πράγματα αντί να πηγαίνουν καλύτερα και να λύνονται προβλήματα, δυστυχώς κάθε μέρα παρουσιάζεται ένα νέο αγκάθι. Νομίζω ότι παρότι είμαι από τους πλέον άπειρους και όχι ο αρμόδιος για να προτείνω λύσεις, έχουμε μεγάλη ανάγκη να φανούμε ώριμοι και με τεράστια υπευθυνότητα απέναντι σε αυτό που αγαπάμε και μας έχει δώσει τόσες χαρές και μας προσφέρει πλουσιοπάροχα και τα προς το ζην, να βρούμε λύσεις, να δούμε ποιο είναι το καλύτερο και με μεγαλύτερη υγεία”.

To Top