Καστρίτης: “Ήταν απλά μία νίκη”

Ο Γιάννης Καστρίτης φρόντισε να ρίξει αμέσως τους τόνους μετά την εμφατική νίκη της Εθνικής Νέων επί της Ρουμανίας στην πρεμιέρα του EuroBasket U20.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη το τουρνουά, ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο αν δεν το αντιμετωπίσεις σοβαρά. Και τα παιδιά μας σήμερα ήταν πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια“, τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής, που έκανε μάλιστα και το ντεμπούτο του ως προπονητής εθνικής ομάδας σε επίσημη αναμέτρηση.

Η σημερινή ήταν απλά μία νίκη. Ακολουθούν εξίσου σημαντικά παιχνίδια, με πρώτο το αυριανό απέναντι στην οικοδέσποινα και πολύ ισχυρή Γερμανία, όπου καλούμαστε και πάλι να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα“, υπογράμμισε ο Καστρίτης ενόψει του αυριανού αγώνα με τη “νασιονάλμανσαφτ”.

To Top