ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καστρίτης: “Ακόμη πιο δυνατός ο Άρης, πάμε σε μια δύσκολη έδρα”

Ο Γιάννης Καστρίτης που βρίσκεται για πρώτη φορά στον πάγκο των Τρικάλων BC Aries μίλησε ενόψει της πρεμιέρας με τον Άρη.

Ξεκίνησε με τις καθιερωμένες ευχές: «Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τo σταφ, να έχουμε πρωτάθλημα με υγεία μακριά από τραυματισμούς, και να δούμε αγώνες συναρπαστικούς και ανταγωνιστικούς γεμάτους θέαμα. Όσον αφορά την δική μας ομάδα είμαστε στην φάση που ολοκληρώσαμε το ρόστερ, τα παιδιά δίνουν καθημερινά στην προπόνηση τον καλύτερο τους εαυτό και είμαστε στην τελική ευθεία εν΄όψει της πρεμιέρας απέναντι στον Άρη. Συνεχίζουμε, προπονούμαστε κάθε μέρα όσο πιο σκληρά γίνεται ώστε να παρουσιαστούμε σύντομα ομοιογενείς και με την χημεία που έχουμε βάλει ως στόχο να αποκτήσουμε».

Για το παιχνίδι με τον Άρη τόνισε: «Η προετοιμασία μας εκτός από σύντομη είχε και προβλήματα τραυματισμών σε αρκετούς παίκτες. Ουσιαστικά ακόμη χτιζόμαστε. Γνωρίζουμε την αξία και την ποιότητα του Άρη που είναι ακόμη πιο δυνατή ομάδα απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να θέσουμε σε εφαρμογή πάνω στο παρκέ πράγματα τα οποία δουλεύουμε καθημερινά».

Για το τι θα δουν οι Τρικαλινοί φίλαθλοι σημείωσε: «Θα δουν μία ομάδα η οποία θα ξεκινά από την άμυνα και θα δίνει τον καλύτερο της εαυτό κάθε δευτερόλεπτο μέσα στο γήπεδο διεκδικώντας κάθε μπάλα. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί στο κομμάτι της επίθεσης, οι παίκτες είναι πολύ ταλαντούχοι και πολύπλευροι και πιστεύω ότι στην διάρκεια της χρονιάς θα δούμε όμορφο και ωραίο μπάσκετ».

 

To Top