ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Αμοιβαία η επιθυμία για συνεργασία, όμως πρέπει να γίνουν πράγματα για το καλό του Άρη”

Ο Γιάννης Καστρίτης επανέλαβε σε συνέντευξη, που παραχώρησε χθες (15/05) ότι θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα από τη διοίκηση του Άρη, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με σκοπό να κάνει η ομάδα και τη νέα σεζόν βήματα εμπρός. 

Μιλώντας στην εκπομπή “Τζάμπολ” της ΕΡΤ3, ο 41χρονος προπονητής επεσήμανε για τις επαφές με τους διοικούντες του Άρη: “Είμαστε σε μια περίοδο, που γίνονται συζητήσεις. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, που ξεκινούν οι ζυμώσεις για την επόμενη χρονιά, οπότε ακόμη δεν ξέρουμε, που θα βρίσκομαι τον επόμενο χρόνο. 

Έχουμε πει και οι δύο πλευρές ότι υπάρχει αμοιβαία θέληση και επιθυμία για να συνεχίσουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Η αγάπη, που έχω εισπράξει στη Θεσσαλονίκη και απ’ όλον τον οργανισμό και τον κόσμο του Άρη είναι τεράστια, είναι αναμφισβήτητο αυτό. Όπως, επίσης,  έχουμε πει είναι κάποια πράγματα, που πρέπει να γίνουν προς το καλό, πρώτα απ’  όλα της ομάδας, ούτως ώστε, σε μια συνεργασία την επόμενη χρονιά, να γίνει ένα ακόμη βηματάκι προς τα εμπρός”.

Προχωρώντας σ’ έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν, που ολοκληρώθηκε για τους “κίτρινους”, ο Γιάννης Καστρίτης υποστήριξε: “Τελειώνοντας το πρωτάθλημα, είχε μείνει σε όλους μια γλυκόπικρη προς πικρή γεύση, σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα και την κατάταξη της ομάδας. Όσο περνούν οι μέρες και ωριμάζουν οι σκέψεις στο μυαλό μας και κάνουμε την αυτοκριτική μας, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που έγινε στον Άρη τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, γιατί τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά, καθημερινά.

Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν υπήρξε παιχνίδι, που να μην καταθέσαμε το 100% πάνω στο παρκέ, οπότε αυτό και μόνο μας πρέπει να μας δίνει τη δυνατότητα να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, όπως συνηθίζουμε να λέμε και να είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθειά μας. Προφανώς θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα, αλλα εκπροσωπούμε μια ομάδα κι έναν κόσμο, που γνωρίζει από μπάσκετ.

Η κληρονομιά είναι πολύ μεγάλη. Το γεγονός ότι ο κόσμος ερχόταν στο γήπεδο και αναγνώρισε αυτή την προσπάθεια και γέμισε σε συνεχόμενα παιχνίδια το Παλέ, μετά από χρόνια επιβεβαιώνει αυτό που λέμε”.       

To Top