ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Αυτό που κάνουμε φέτος είναι μια υπέρβαση, είναι κάτι τεράστιο”

O Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στη συνολική προσπάθεια που κάνει φέτος ο Άρης μιλώντας στη συνέντευξη τύπου για υπέρβαση…

Όπως είπε αρχικά: «Χωρίς καμία αμφιβολία μιλάμε για μια σπουδαία και σημαντική νίκη. Είναι η 3η στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και αυτός ήταν ένας από τους στόχους μας. Ήταν επίσης μια νίκη έπειτα από ένα απαιτητικό παιχνίδι με το Περιστέρι πριν από δύο μέρες. Θα πρέπει να νιώθουμε περήφανοι και ικανοποιημένοι για την προσπάθεια των παικτών”

Παράλληλα στάθηκε στη βοήθεια των συνεργατών του και τον κόσμο τονίζοντας ότι: “Την ίδια στιγμή θα ήθελα να συγχαρώ σε όλο το σταφ της ομάδας οι οποίοι έκαναν τρομερή δουλειά σ’ αυτούς τους μήνες με τα διαδοχικά παιχνίδια. Από τους άμεσους συνεργάτες μου, τους φυσιοθεραπευτές, όλο το σταφ. Θα ξεκουραστούμε στη διακοπή και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε φρέσκοι στον αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας οι οποίοι ήταν απίστευτοι και τρομερά υποστηρικτικοί, ειδικά στις δύσκολες στιγμές του αγώνα”.

Για την κούραση των παικτών: «Υπάρχει ένα γκρουπ ανθρώπων που σε απαιτητικές συνθήκες με ταξίδια, αγώνες είμαστε όλοι μαζί και δίνει ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του για να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Με τη βοήθεια της διοίκησης η οποία μας παρέχει όλα τα εφόδια. Νομίζω ότι και φέτος έχουμε κάνει ένα ωραίο γκρουπ και στο τέλος της χρονιάς θα το έχουμε ευχαριστηθεί κι εμείς και ο κόσμος μας. Θέλουμε να πετυχαίνουμε μικρούς στόχους για να φτάσουμε στον μεγάλο. Στο Eurocup δεν έχουμε θέσει συγκεκριμένο στόχο και θεωρώ ότι αυτό που κάνουμε είναι υπέρβαση, είναι κάτι τεράστιο. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθειά μας και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ταπεινότητα».

To Top