ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Βάλσαμο η διακοπή, να φρεσκαριστούμε για τις επόμενες προκλήσεις”

Ο Γιάννης Καστρίτης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια κόντρα στον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη:

«Έγινε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Έτσι το βιώσαμε και έτσι προσπαθήσαμε να είναι. Δεν ήμασταν ίσως στα ενεργειακά επίπεδα που θέλαμε, αλλά μετά το τελευταίο 20ήμερο ήταν φυσιολογικό. Το ζητούμενο ήταν ανεξαρτήτως κόπωσης να μπούμε και να δώσουμε όσες δυνάμεις είχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Στο δεύτερο δεν εγκαταλείψαμε, τα παιδιά έδειξαν πόσο το ήθελαν. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε πως ήταν καλύτερος».

Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για την προσπάθειά μας. Φτάσαμε στους «4» του Κυπέλλου. Η διακοπή έρχεται ως βάλσαμο για να φρεσκαριστούμε για τις επόμενες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και καλή επιτυχία και στην Εθνική μας».

Για την αντιμετώπιση του Ναν: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ο Ναν. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε την τακτική μας πάνω σε κάθε παίκτη. Και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν παίκτες «ορχήστρα» και δεν μπορεί να τους σταματήσει κανείς. Θέλαμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα και να αμυνθούμε ομαδικά».

To Top