ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καστρίτης: “Γνωρίζουμε άπαντες την ιστορικότητα και την πορεία του Άρη στο χώρο του μπάσκετ”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης για τον Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα στη Τρίπολη.

Ο νεαρός προπονητής υπογράμμισε σε δηλώσεις του: “Πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Άρη, μια ομάδα την ιστορικότητα της οποίας και την πορεία της στο χώρο του μπάσκετ γνωρίζουμε άπαντες και οποιαδήποτε αναφορά είναι περιττή.

Από εκεί και έπειτα, τη φετινή χρονιά παρουσιάζονται μετά από χρόνια ιδιαιτέρως ενισχυμένοι σε όλα τα επίπεδα και έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν σε όλους τους θεσμούς που συμμετέχουν, τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχουν υπερπλήρες ρόστερ με παιδιά πολύ ποιοτικά και παρουσιάζουν ήδη πολύ καλή συνοχή αν και ξεκίνημα της σεζόν. Αρέσκονται στο γρήγορο ρυθμό και στην σκληρή άμυνα που αποτελεί τη βάση που στηρίζουν το παιχνίδι τους.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς να αγωνιστούμε απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα και να προοδεύσουμε ακόμα περισσότερο σε κομμάτια του παιχνιδιού που δουλεύουμε καθημερινά. Τα παιδιά για ακόμη μια εβδομάδα δούλεψαν πολύ καλά και αυτό που ζητάμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να καταθέσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια, διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούμε να κερδίσουμε από αυτό.

Είναι, επίσης μια καλή ευκαιρία ο κόσμος μας να γεμίσει το γήπεδο, να μας στηρίξει και να ευχαριστηθεί τον αγώνα».

To Top