ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: «Δείξαμε αντίδραση, απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο του Άρη»

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην αντίδραση του Άρη στο δεύτερο μέρος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ενώ μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, σε μία φάση που τα πόδια είναι βαριά, τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά για τρεις εβδομάδες. Θέλαμε να δούμε σε συνθήκες πίεσης σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι μετά από ταξίδι πως θα αντιδράσει η ομάδα. Σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο και φασαρία, να δούμε πως θα αντιδράσουν αρκετοί από τους παίκτες μας που δεν έχουν εμπειρία από την Ευρώπη.
Στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά ήμασταν μακριά από αυτό που θέλουμε, ικανοποιημένοι από την αντίδραση που δείξαμε στο πνευματικό κομμάτι και πάνω στο παρκέ, στο δεύτερο μέρος. Είδαμε κάποια πράγματα που θέλουμε να βλέπουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στην χρονιά από την ομάδα.
Τα φιλικά είναι μόνο για συμπεράσματα, δεν πρέπει να δημιουργούν απογοήτευση ή ενθουσιασμό. Μετά από κάθε παιχνίδι βλέπουμε πιο εστιασμένα που να επικεντρωθούμε. Επιστρέφουμε και έχουμε δύο φιλικά παιχνίδια».

Μιλώντας για τον κόσμο είπε: «Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε στην Κύπρο, όχι μόνο στο γήπεδο. Από χθες που ήρθαμε ο κόσμος είναι δίπλα μας, έρχεται να μας συναντήσει στο ξενοδοχείο, στο φαγητό. Νιώσαμε μεγάλη ζεστασιά, οι νέοι παίκτες κατάλαβαν το μεγαλείο και πόσο κοντά είναι ο κόσμος στην ομάδα» ενώ τόνισε επίσης: «Ευχαριστήσουμε ΑΠΟΕΛ για την πρόσκληση και την φιλοξενία, όλα άψογα.»

To Top