ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Δεν έχουμε καμία δικαιολογία, δεν επιτρέπεται η ομάδα να έχει αδειάσει”

Ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη τύπου μίλησε για την ήττα του Άρη από το Μαρούσι…

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θεωρητικά κάναμε μια ήττα εκτός προγράμματος αλλά δεν υπάρχουν νίκες και ήττες εκτός προγράμματος. Σήμερα δεν έχουμε καμιά δικαιολογία. Η προσέγγισή μας στο ματς ήταν τελείως λανθασμένη. Μοιραία αναγκαστήκαμε να κυνηγήσουμε τον αντίπαλο, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση. Εμείς προχωράμε, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να έρθουμε στις εργοστασιακές μας ρυθμίσεις για να τελειώσουμε την χρονιά όπως πρέπει”.

Για τα προβλήματα των τραυματισμών: “Ο Σανόγκο δεν προπονήθηκε μέσα στην εβδομάδα, ο Χάρελ το ίδιο, ο Σταρκ ήταν εκτός, ο Κατσίβελης όχι έτοιμος αλλά δεν χρησιμοποιούμε δικαιολογίες. Σήμερα επιτρέψαμε στο Μαρούσι να κινηθεί όπως ήθελε. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε όπως θέλουμε, τότε φάνηκε η έλλειψη δυνάμεων. Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και δικαίως χάσαμε. Το Μαρούσι έχει παίκτες με εμπειρία, ένας από αυτούς είναι και ο Ραντούλιτσα. Δεν παίξαμε όπως έχουμε συνηθίσει να παίζουμε”.

Για το αν η ομάδα έχει “αδειάσει”: “Δεν επιτρέπεται η ομάδα να έχει αδειάσει. Δεν γίνεται ξαφνικά να ξεμείναμε από ενέργεια. Πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε κατοχή. Όποιος τον Μάρτιο έχει μείνει από ενέργεια, δεν ανήκει σε υψηλό επίπεδο”

To Top