ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: «Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, τεράστια τιμή να είσαι στον Άρη»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για πρώτη φορά ως προπονητής του Άρη, τονίζοντας το «πρέπει» της νίκης στον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Χολαργό και σημειώνοντας πως ο κόσμος του Άρη είναι η δύναμή του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι δηλώσεις του: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κ. Γουλιέλμο για την τιμή να βρεθώ στον Άρη. Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα με μεγάλη ιστορία και γνωρίζω την υπευθυνότητα αυτής της θέσης και τι σημαίνει να είσαι στην οικογένεια του Άρη.

Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, ο καθένας να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να κερδίσουμε και από εκεί και πέρα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος της χρονιάς. Είναι γνωστό το ban και οι δυσκολίες , γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες  και πορευόμαστε με αυτές τις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το υλικό: «Πολύ νωρίς για να πούμε αλλαγές. Το κυριότερο έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και ψυχολογία των παικτών και αυτό θέλουμε να αλλάξουμε τώρα. Η ομάδα έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και το καλοκαίρι από τον κόουτς Αγγέλου έχει γίνει η καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ.

Πρέπει τώρα να δώσουμε στα παιδιά αυτό που χρειάζεται για να νιώσουν άνετα και να μπει η ομάδα στο δρόμο των νικών. Δεν είναι στόχος μας να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ίσως υπάρξουν μικρές προσαρμογές.

Δεν σκέφτομαι τώρα στο αν θα πετύχω. Είναι τεράστια τιμή να είσαι προπονητής στον Άρη. Κάθε δουλειά είναι ρίσκο. Αν δεν πάρεις ρίσκο δεν προχωράς. Περισσότερα έχουμε να κερδίσουμε όλοι στον Άρη παρά να χάσουμε».

Για τον κόσμο: «Ο Άρης είναι ο κόσμος του και η δύναμη του τον γνωρίζουνε όλοι στην Ελλάδα και όχι μόνο. Ο κόσμος είναι στενοχωρημένος από τα αποτελέσματα , να τον κάνουμε χαρούμενο και να είναι δίπλα μας».

Όσον αφορά το τεχνικό τιμ και αν θα υπάρξουν αλλαγές, είπε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν προλάβαμε να το δούμε. Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε».

To Top