ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: «Δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία»

Όλα πήγαν στραβά για τον Άρη. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ και δεν πίστεψε στον εαυτό της. Μοιραία ο κόουτς των κιτρινόμαυρων εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζοντας πως “δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία”.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έχουμε να αναλύσουμε πολλά. Ξεκινήσαμε με 15-0 πίσω και 29-6.Δεν είχαμε καμία ελπίδα να το γυρίσουμε. Ήταν ξεκάθαρο πως δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν τις ψάχνουμε. Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, θα συζητήσουμε θα αναλύσουμε τα λάθη μας , θα μείνουμε οικογένεια. Ο προπονητής έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Θα μείνουμε όλοι μαζί, θα τους στηρίξουμε όλους. Δεν ξεχνάμε πως έχουμε αγωνιστεί και το πόσο θέλουμε να πετύχουμε φέτος.

Είναι μια στενάχωρη βραδιά , πρέπει να επιστρέψουμε και μέχρι το τέλος πρέπει να κάνουμε αυτό που αναλογεί στον σύλλογο και στην ομάδα μας. Ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο που ξέρουμε όλοι πως νιώθει σήμερα».

Για την άμυνα: «Υπάρχουν και αυτές οι βραδιές. Δε λειτουργούσε τίποτα και ήρθε στην πιο ακατάλληλη στιγμή απέναντι στον από ακατάλληλο αντίπαλο. Με ηρεμία και σύνεση να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε πολύ δρόμο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ προερχόταν από μεσοβδόμαδο παιχνίδι και έδειξε μεγάλη ενέργεια:

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε ξεκάθαρα την εντύπωση ότι έπαιζε ένα παιχνίδι τελικό, χωρίς αύριο, έδειξαν μεγάλο θέλω και σε τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερα. Εμείς δεν προσεγγίσαμε καν στο να δείξουμε ότι το θέλουμε. Είναι θέμα προσέγγισης και σε συνδυασμό με την τεράστια ορμητικότητα του αντιπάλου εξελίχθηκε το ματς όπως εξελίχθηκε. Θέλει ειδικές πνευματικές ικανότητες για να ισορροπήσεις και να επανέλθεις».

Για τον Πουλιανίτη: «Πονάει πολύ και πρέπει να δούμε αύριο πως θα είναι. Έχει υποστεί  διάστρεμμα και περιμένουμε να δούμε την κατάστασή του».

To Top