ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, κρατάω μόνο τα θετικά, αντιδράσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο”

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Άρης και μοιραία όταν έβαλε… μπρος τις μηχανές ήταν πλέον αργά. Γνώρισε την ήττα κάτι στο οποίο στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας κόουτς είπε για το ματς: “δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, ήταν το τρίτο δύσκολο ματς για εμάς. Κρατάω μόνο τα θετικά. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αντιδράσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά δεν πήραμε τις κατοχές στο τέλος. Πρέπει να συνέλθουμε για την Ουλμ. Ψάχνουμε γιατί ξεκινάμε με αρνητικό τρόπο. Είναι πνευματικό το θέμα. Είναι στο μυαλό το όλο θέμα. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη και το ότι η ομάδα “κυνηγάει” διψήφιες διαφορές είπε: “Το ψάχνουμε κι εμείς… Τις περισσότερες φορές, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πνευματικό. Προφανώς υπάρχει κόπωση αλλά περισσότερο είναι στο μυαλό. Θα το διορθώσουμε αυτό, τα παιδιά μας είναι πολύ έμπειρα. Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια”.

Σε ερώτηση για τον Σανόγκο που αποχώρησε τραυματίας υποστήριξε: “Δεν ξέρουμε κάτι για τον Σανόγλο. Θα κάνει κάποιες εξετάσεις κι εκεί θα μάθουμε περισσότερα”.

Για τον Μπλούμπεργκς: “Από την Δευτέρα θα μπει και θα κάνει κάποια κομμάτια. Θα αρχίσει σταδιακά να εντάσσεται στο πρόγραμμα και μετά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις”.

To Top