ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καστρίτης: “Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος”

Δέσμευση για καλύτερο Άρη στη συνέχεια του πρωταθλήματος από τον Γιάννη Καστρίτη. Ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη Τύπου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία του στην Πάτρα, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι και το τι έφταιξε που η ομάδα του δεν πήρε τη νίκη.

“Δε μπορώ να ξεκινήσω χωρίς να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον χαμό του Ανδρέα Μελιγδή, ενός εξαιρετικού ανθρώπου, φίλου και προπονητή. Δύναμη στους οικείους του και μακάρι να είναι το τελευταίο άσχημο νέο που ακούμε για το επόμενο χρονικό διάστημα” σημείωσε αρχικά, για να συμπληρώσει για το παιχνίδι:

“Όταν εμείς είχαμε 11 συνολικά ριμπάουντ σε όλο το πρώτο ημίχρονο και ο Προμηθέας 13 επιθετικά, καταδεικνύει ότι έδειξαν με πιο σωστό τρόπο πώς να διεκδικήσουν τη νίκη. Προσπαθούμε σκληρά με τους εαυτούς μας κάθε μέρα. Μας έτυχαν κάποιες ατυχίες τελευταία. Το λέω γιατί από την οικονομία του αγώνα και την υπερπροσπάθεια στο Β’ ημίχρονο, μας κόστισε στις αποφάσεις στο κλείσιμο του παιχνιδιού. Το είχαμε φέρει όλο σε μια κατοχή και λίγο πριν τη παράταση. Σε καμία περίπτωση δε δείχνουμε με το δάχτυλο. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά. Στεναχωρούνται πολύ με αυτά τα αποτελέσματα. Κάνουν φοβερή προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. Κλείσαμε το πρώτο γύρο με 6 νίκες και 5 ήττες. Θα το παίρναμε με κλειστά μάτια στην κλήρωση του πρωταθλήματος. Έχουμε δημιουργήσει μόνοι μας προσδοκίες για τον εαυτό μας και επειδή ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε, είμαστε αυστηροί κριτές της ομάδας μας εμείς οι ίδιοι. Δε τα καταφέρνουμε πάντα. Όλοι μας μαζί, μπορούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και σήμερα. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει και ακόμα καλύτεροι μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο”.

To Top