Καστρίτης: “Διαφορετικό αυτό το παιχνίδι με τον Άρη”

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη στο Ιβανώφειο και χαρακτήρισε διαφορετικό το αυριανό ματς σε σχέση με αυτό του κυπέλλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως είπε αναλυτικά:

“Καλούμαστε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παίξουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, αυτή την φορά στην έδρα μας για το πρωτάθλημα. Μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με αυτό του Κυπέλλου που έχει όμως το κοινό χαρακτηριστικό και την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι.

Προφανώς δεν προλαβαίνει κανείς να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε δύο μέρες, όμως εμείς είδαμε τα λάθη που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Κάθε μέρα που περνάει είναι για εμάς πολύτιμη, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να αποκτούμε περισσότερη χημεία μέσα στο γήπεδο.

Στόχος μας για αύριο είναι να εμφανίσουμε τον καλύτερο μας εαυτό εντός παρκέ, να βάλουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στην νίκη, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου μας που θα γεμίσει το γήπεδο.

Ανυπομονούμε όλοι να αγωνιστούμε μπροστά σε μία καυτή «μπασκετική» ατμόσφαιρα -πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλο- και να δώσουμε χαρά στους φίλους του Ηρακλή με το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με μία καλή αγωνιστική εμφάνιση.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα”!

To Top