ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Δικαιότατη η επικράτηση του Άρη”

Ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του, στάθηκε στα ποσοστά των κίτρινων στα σουτ εντός παιδιάς και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρότι η ομάδα του ηττήθηκε με 34 πόντους διαφορά.

“Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για την δικαιότατη επικράτησή του. Απέκτησαν μια καλή διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο, είχαν 45% στο τρίποντο στο πρώτο ημίχρονο και τελείωσαν με 72% στα δίποντα. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τη τεράστια διαφορά δυναμικότητας, είναι φυσιολογικότατο το αποτέλεσμα”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Αρκαδικού και πρόσθεσε: “Είμαστε ικανοποιημένοι όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο λόγω της διαφοράς. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, ταξιδέψαμε χωρίς έναν βασικό μας παίκτη, τον Μάτι Νούτινεν… Κρατάμε αυτά που εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να κρατήσουμε και προχωράμε. Παρότι φαίνεται ότι είμαστε σε δύσκολη θέση, αισιοδοξούμε. Η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενισχυθεί η ομάδα, θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα…”.

Ο Γιώργος Κοψαύτης δήλωσε μετά τον αγώνα πως “η αποστολή μας ήταν πολύ δύσκολη γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο Άρης προερχόταν από σερί ηττών, περιμέναμε μια δυνατή αντίδραση. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογούσε. Σε κάποιες φάσεις τα καταφέραμε πολύ καλά, βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη δύσκολη συνέχεια. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας, γιατί δεν φτάνουν μόνο οι εμφανίσεις, πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα… Είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, τώρα αρχίζει για μας το πρωτάθλημα, τώρα πρέπει να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να σώσουμε την ομάδα”.

To Top