ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, δεν παραβλέπουμε τα λάθη όμως” (video)

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην προσπάθεια που έβγαλαν οι παίκτες του Άρη στο παρκέ.

Αναλυτικά δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Καταρχάς ότι είναι ευχάριστο που επιστρέψαμε στη δράση, χτυπηθήκαμε από τον κορωνοϊό και είχαμε κουραστεί από τις πολλές προπονήσεις. Ήταν ξεκάθαρο στο αμυντικό κομμάτι ότι δεν είχαμε ρυθμό που είχαμε συνηθίσει, κάναμε λάθη και όσον αφορά στην προσωπική άμυνα. Το περιμέναμε αυτό, μετά από τόσο καιρό. Το είχαμε συζητήσει. Είπαμε στους παίκτες να ξεχνούν τα λάθη. Το έκαναν. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, δεν παραβλέπουμε τα λάθη όμως».

Στη συνέντευξη τύπου ο Έλληνας κόους είπε:

“Αρχικά είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στη δράση, ήταν μεγάλο το διάστημα της διακοπής. Ήταν εμφανέστατο στο ματς, το περιμέναμε. Έπρεπε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, αυτό συζητήσαμε με τα παιδιά. Αυτό που μπορούσαν το έκαναν, έγιναν φυσικά λάθη αλλά με λίγο διαφορετικές συνθήκες θα φεύγαμε νικητές.”

Πώς ερμηνεύει τις “διαφορετικές συνθήκες”: “Μένω πιστός στις αρχές μου, θα βελτιώσω την ομάδα μου στα λάθη που έγιναν. Τυγχάνει για δεύτερη σερί φορά να γίνεται η ίδια ερώτηση στον προπονητή που χάνει από την Λάρισα. Αυτό έχω να σημειώσω μόνο.”

To Top