ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Είπαμε πως σήμερα αρνούμαστε να χάσουμε”

Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν ανακουφισμένος από τη νίκη και αποκάλυψε πως το τελευταίο πράγμα που ειπώθηκε στα αποδυτήρια ήταν πως σήμερα αρνούνται όλοι να χάσουν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Ζήσαμε ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι. Πριν μπούμε να παίξουμε είπαμε ότι αρνούμαστε να χάσουμε. Αυτή είναι και η εικόνα του παιχνιδιού. Όσες φορές κι αν βρεθήκαμε πίσω, όσες φορές κι αν ξέφυγε ο Προμηθέας τα παιδιά μας ήταν εκεί, έδειξαν πόσο πολύ ήθελα να κερδίσουν. Παρότι τα ριμπάουντ και ειδικά τα επιθετικά δείχνουν ότι ο Προμηθέας ήταν καλύτερος, στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού είχαμε την κυριαρχία. Κερδίσαμε με τον Κάιζερ πολλά επιθετικά ριμπάουντ, που μας έδωσαν λύσεις και ελέγξαμε και τα αμυντικά μας ριμπάουντ. Ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη του παιχνιδιού”.

Πρόσθεσε πως “Είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη μας. Έχουμε και πάλι παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει όσο μπορούμε να διατηρήσουμε την έντασή μας και να συνεχίσουμε τη δουλειά, για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και στο επόμενο παιχνίδι τη νίκη”.

Για την τελευταία άμυνα και την παρουσία του Σλαφτσάκη είπε: “Είπαμε αρχικά αν θα κάνουμε φάουλ η θα παίξουμε άμυνα, αποφασίσαμε να παίξουμε άμυνα και τακτικά βάλαμε στο παιχνίδι έναν ικανότατο αμυντικό. Δεν ξέραμε ποιις θα πάρει την επίθεση, θέλαμε μια αμυντική πεντάδα, να είναι όλοι ικανοί στην άμυνα ένας εναντίον ενός. Ήταν ο Διαμαντής εκεί, έπαιξε εκπληκτική άμυνα και καταφέραμε να κερδίσουμε”.

Για το αν επανήλθε η ηρεμία στην ομάδα βάσει βαθμολογίας είπε: “Δεν βοηθούν στο να έρθει η ηρεμία τα άλλα αποτελέσματα, αλλά είμαστε μια ομάδα που κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και όχι τόσο τι κάνουν οι αντίπαλοι. Θα προτιμούσα να μην επανέλθει η ηρεμία. Μας έκανε κακό ο ένας μήνας διακοπής και η ηρεμία. Οι αθλητές δεν είναι ρομπότ, έχουν συναισθήματα και σε μια ομάδα με τόση πίεση είναι φυσιολογικό να θέλεις να βγάλεις αυτή την πίεση. Για 2-3 βδομάδες δουλεύουμε καλά. Ελπίζω το σημερινό να είναι η αρχή αντίστοιχων εμφανίσεων και νικών…”.

To Top