ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης… ενός γύρου στον Άρη

Έναν… άτυπο γύρο 13 αγώνων συμπλήρωσε ο Γιάννης Καστρίτης στον Άρη, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει για πρώτη φορά, όντας προπονητής των «κιτρινόμαυρων», έναν αντίπαλο σε δεύτερο αγώνα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο 37χρονος κόουτς ανέλαβε τον Άρη στις 17 Δεκεμβρίου αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία και πέντε μέρες αργότερα (22/12) κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας. Η πρεμιέρα του στον πάγκο του Άρη ήταν… εφιαλτική, καθώς ο Χολαργός πήρε τη νίκη στο Παλέ (58-59) με ένα καλάθι του Αγκμπελέσε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ακολούθησε ακόμα μία σκληρή ήττα στη Χαλκίδα από την Κύμη, με τον Άρη να χάνει την υπέρ του διαφορά των 17 πόντων. Ωστόσο, η ομάδα με επιμονή, υπομονή και διαρκή δουλειά βρήκε τον δρόμο της στη συνέχεια κερδίζοντας αρχικά τον Ήφαιστο στο Παλέ πήρε… μπρος.

Οι παίκτες αναδημιούργησαν την ψυχολογία τους, ο Καστρίτης είχε βρει τα… κουμπιά τους και ο Άρης μέτρησε ακόμα τρεις νίκες στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια (Ρέθυμνο, Λαύριο, ήττα με ΠΑΟ και Πανιώνιος) μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για έναν μήνα. Εκεί, έγινε το πισωγύρισμα και παρά την καλή εμφάνιση στο ΣΕΦ, ήρθαν πέντε συνεχόμενες ήττες (ΟΣΦΠ, Κολοσσός, Περιστέρι, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ), με την ομάδα να μην αποδίδει ως επί το πλείστον ελκυστικό ή και πολλές φορές ορθολογικό μπάσκετ.

Το αρνητικό σερί σταμάτησε το προηγούμενο Σάββατο με τον Άρη να κερδίζει στην παράταση και πολύ δύσκολα τον Προμηθέα Πάτρας και τον Καστρίτη να δημιουργεί στον δικό του άτυπο γύρο το ρεκόρ των 5 νικών και 7 ηττών. Σήμερα στο 14ο παιχνίδι του, θέλει να πάρει το δεύτερο διπλό του με τον Άρη, προκειμένου να πλησιάσει η ομάδα ξανά την πρώτη οκτάδα.

To Top