ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας”

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο φιλικό παιχνίδι με την Λουκόιλ Λέφσκι στις Σέρρες έμεινε ο Γιάννης Καστρίτης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε μετά τον αγώνα: “Ουσιαστικά για μας το σημερινό φιλικό με τη Λουκόιλ Λέφσκι, ήταν το πρώτο δυνατό τεστ στη διάρκεια της διακοπής.

Είχαμε φυσικά το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά που ήταν ιδιαίτερου χαρακτήρα για εμάς, αλλά στην πραγματικότητα μετά από τρεις εβδομάδες, χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, σήμερα τα παιδιά μας μπήκαν σε ρυθμούς κανονικής αγωνιστικής δράσης. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας.

Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση και στις δυο πλευρές του γηπέδου και το ζητούμενο πλέον για μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε με την επιστροφή του Διαμαντή (Σλαφτσάκη) από τον τραυματισμό του και του Λευτέρη (Μποχωρίδη) από την Εθνική, να φτάσουμε όλοι δυνατοί και υγιείς έως την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό”.

To Top