ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Κάθε νίκη μας βοηθάει, περιμένουμε και αύριο τον κόσμο” (videos)

Ο Άρης ψάχνει αύριο την πρώτη του νίκη στο Eurocup με αντίπαλο την Τουρκ Τέλεκομ. Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Πολύ καλύτερα το γνωρίζει ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο κόουτς του Άρη μιλώντας στη MediaDay της ΚΑΕ μεταξύ άλλων είπε πως “κάθε νίκη μας βοηθάει”, κάνοντας ταυτόχρονα κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών. “Περιμένουμε και αύριο τον κόσμο” σχολίασε.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε…

Αν είναι έτοιμη η ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι χθες κάναμε μια καλή προπόνηση, είναι γνωστά τα προβλήματα που έχουμε αλλά αυτό ισχύει για όλες τις τελευταίες 10 μέρες οπότε έχουμε δουλέψει για να είμαστε έτοιμοι σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με ψηλούς στόχους στο φετινό ΕuroCup».

Για την νίκη στην Πάτρα: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε ποσό μάλλον στο ξεκίνημα της χρονιάς ειδικά εκτός μετά από μια απαιτητική εβδομάδα ειδικά με την σωματική κόπωση που υπήρχε, το σημαντικό για εμένα είναι ότι τα παιδιά ανταπεξήλθαν στο ψυχολογικό αλλά και στο αγωνιστικό σκέλος, κρατάμε ότι πρέπει να κρατήσουμε απ το παιχνίδι με τον Απολλωνά και συνεχίζουμε στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια».

Για τον αν αρχίζει η ομάδα να παίρνει την εικόνα που θέλει: «Θεωρώ ότι απέχουμε ακόμα από το να παίξουμε στο επίπεδο που θέλουμε και είναι φυσιολογικό αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και ότι δεν αγωνιζόμαστε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Οι παίχτες που βρίσκονται εδώ αγωνίζονται και για τα παιδιά που λείπουν.

Για το αρχικό δύσκολο πρόγραμμα: «Ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να το ελέξουμε, ο βαθμός δυσκολίας ήταν εντελώς ανεβασμένος η Γκραν Κανάρια αλλά και η Τουρκ είναι πολύ καλές ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις».

Για τον κόσμο: «Μας βοήθησε ο κόσμος ένα γεμάτο γήπεδο ανεξαρτήτως αντίπαλου. Τα νέα παιδιά το βιώνον τώρα ποσό δίπλα είναι ο κόσμος στην ομάδα αλλά και εμείς το ζούμε καθημερνά ποσό τους ανεβάζει ψυχολογικά αυτό. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε αύριο να είναι δίπλα μας».

Eνώ στο τέλος συμπλήρωσε: «Για εμάς είναι ακριβώς το ίδιο οπότε εικάστε στο παρκέ αγωνιζόμαστε για την νίκη όταν τα καταφέρνουμε μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια αλλά το σημαντικό είναι να ξέρουμε ότι έχουμε δώσει το 100%».

Δείτε κάποια από τα λόγια του Έλληνα κόουτς:

 

To Top