ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Κάτι το οποίο επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση” (video)

Κάποιες λεπτομέρειες στέρησαν από τον Άρη να πάρει τη νίκη επί του Λαυρίου. Μοιραία γνώρισε την ήττα στο Nick Galis Hall με τον Γιάννη Καστρίτη να στέκεται μεταξύ άλλων στα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Άρη στη συνέντευξη Τύπου:

“Θέλαμε να κερδίσουμε όπως σε κάθε αγώνα. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Πάλι στο τέλος κάποιες λεπτομέρειες, κάποια σουτ μας και κάποιες αποφάσεις του Λαυρίου έκριναν το αποτέλεσμα. Υπάρχει μεγάλη κούραση με 9-10 άτομα προπονήσεων και φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Πήραμε κακές αποφάσεις στην άμυνα και ρόλο έπαιξε η κόπωσή μας. Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα με υψηλή ενέργεια. Συνεχίζουμε και κρατάμε ψηλά το κεφάλι των παιδιών. Θέλω να πιστεύω πως από την ερχόμενη εβδομάδα οι Σχίζας, Νετζήπογλου και Κέλι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα πάμε να διεκδικήσουμε το ματς στον Προμηθέα. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τις νίκες τους και καλή συνέχεια στην πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη”

Για τα συνεχόμενα ματς που χάνει ο Άρης στον πόντο είπε: “Κάτι το οποίο επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Είναι σαν μοτίβο. Το θέμα είναι να το διαβάσουμε σωστά και να βγάλουμε από αυτό ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχει να κάνει με το μπασκετικό κομμάτι και τις τελευταίες στιγμές. Οι τραυματισμοί μας κοστίζουν, η προετοιμασία μας λόγω των πολλών απουσιών μας εμποδίζει. Καταφέρνουμε όμως να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Σε όλα ήμασταν κοντά. Τα παιδιά δίνουν ότι περισσότερο μπορούν. Αλλά με 35-37 λεπτά, κάπου στο τέλος δεν αντέχουν”.

Για το ντεμπούτο του Κέλι, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας στα μέσα της τρίτης περιόδου ανέφερε: “Δε θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι και δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό”.

Για τον Λόκετ τόνισε: “Αφού πέρασε το παιχνίδι θα αποφασίσουμε μαζί με τη διοίκηση τι θα κάνουμε, δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα για κάθε παίκτη δεν το κάνω ποτέ”.

To Top