Καστρίτης κατά… Ηρακλή: “Τα παιδιά προπονούνται πιο πολύ για… χόκεϊ και όχι για μπάσκετ”

Ο Γιάννης Καστρίτης άσκησε δριμεία κριτική δημόσια κατά της διοίκησης του Ηρακλή γιατί οι παίκτες του προπονούνται σε αντίξοες συνθήκες, θυμίζοντας ομάδα… χόκεϊ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όλα όσα είπε μετά τον αγώνα με τη Λάρισα: “Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι γιατί στους παίκτες, στον κόσμο μας και σ’ αυτούς που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας, να πω κάποια πράγματα που δεν έχουν ακουστεί. Θα μπορούσα να τα έχω πει και νωρίτερα, αλλά επειδή είχαμε ένα σερί χαμένων παιχνιδιών δεν ήθελα να φανεί σα δικαιολογία. Ό,τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα οφείλεται ξεκάθαρα στην αυταπάρνηση κάποιων ανθρώπων. Πρώτα απ’ όλα στην αυταπάρνηση των παικτών, των συνεργατών μου και γενικά των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, είναι λίγοι, δεν είναι πολλοί και προσπαθούν να λύσουν καθημερινά πολλά προβλήματα. Δεν αφήνω τον κόσμο έξω σε καμία περίπτωση, ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συνεχή στήριξη και για τη σημερινή τους παρουσία, έχουν τεράστιο μερίδιο σε ό,τι έχει καταφέρει διαχρονικά αυτή η ομάδα, αλλά και για τη φετινή σεζόν, όμως τώρα μιλάω καθαρά για το αγωνιστικό κομμάτι.

Ένα παράδειγμα μόνο θα πω και δεν θέλω να επεκταθώ, αυτά τα παιδιά προπονούνται εδώ και 20-25 ημέρες πιο πολύ για… χόκεϊ και όχι για μπάσκετ. Οι συνθήκες και το κρύο που επικρατούν στο γήπεδό μας είναι πολικές. Όλοι έχουμε απαιτήσεις, αλλά αυτές οι συνθήκες δεν είναι για να προπονούνται ομάδες της Α1. Είναι πολύ επικίνδυνο και για τους ίδιους και γι’ αυτό το λόγο είχαμε εμπύρετους και άρρωστους πριν το ματς με τον Άρη, εμπύρετους και άρρωστους πριν το ματς με το Ρέθυμνο, άρρωστους παίκτες όλη την εβδομάδα πριν το σημερινό παιχνίδι. Όσοι έπαιξαν και όσοι δεν έπαιξαν, ακόμη και ο Γκάρετ, που έχει ακούσει σκληρή κριτική και σήμερα ήρθε άρρωστος με πυρετό εδώ για να στηρίξει τους συμπαίκτες του.

Μένω εδώ, έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και γι’ αυτό ευχαριστώ πολύ όσους είναι δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζουν. Για ακόμη μία φορά θέλω να δώσω πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την αυταπάρνηση και την επιμονή τους που βρίσκονται κάθε μέρα εδώ και να παλεύουν τόσο ώστε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να συζητάμε για πολλά πράγματα, η κριτική του κόσμου δεν είναι μέσα σ’ αυτά. Ο κόσμος έχει δίκιο σε ό,τι και να λέει, έχει δώσει και την ψυχή του για την ομάδα, αυτός που είναι τόσα χρόνια δίπλα της μπορεί να πει ό,τι πιστεύει, είναι ο μοναδικός που είμαι σίγουρος ότι το λέει με αγάπη και ανιδιοτέλεια για τον Ηρακλή”.

To Top