ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Κλειδώνουμε την παρουσία μας στο final 8, ευχαριστούμε τον εκπληκτικό κόσμο μας”

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πόσο σημαντική ήταν η σημερινή νίκη του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του Άρη…

Αναλυτικά όσα είπε

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, τόσο βαθμολογικά απέναντι σε μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους ενώ κλειδώνουμε την παρουσία μας στο final 8 του Κυπέλλου. Πήραμε μια νίκη μετά από ένα δύσκολο 10ήμερο με ταξίδια. Εκτιμούμε αφάνταστα το σημερινό αποτέλεσμα και πρέπει να πω ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Σε 48 ώρες παίζουμε την Λιετκαμπέλις, πρέπει να φρεσκάρουμε το μυαλό για να είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος στήριξε και σήμερα, ήταν εκπληκτικός και τον ευχαριστούμε! Περιμένουμε τους τραυματίες”.

Για τα 22 λάθη και αν τον προβληματίζουν: “Οχι. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, όχι με ρομπότ. Δεν γίνεται να μην είμαστε επιεικείς μαζί τους. Η εικόνα που έχω από το ματς είναι πως ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς και αν ήμασταν πιο έξυπνοι στο τέλος, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα”.

Για τους Μπλούμπεργκς και Μπάνκστον: “Είναι υπερπολύτιμα όλα τα παιδιά. Δείχνουν διάθεση να αντιδράσουν, αυτό είναι ένας παράγοντας πολύ σημαντικός. Αγοράζουμε, έτσι, χρόνο για όλη την ομάδα, για να βελτιωθούμε”.

Για τον Σταρκ: “Θα μου επιτρέψετε να μην σας πω κάτι γιατί δεν το ξέρουμε ακόμη. Ο Σταρκ δεν έχει κάνει γεμάτη προπόνηση. Θα το αξιολογήσουμε ως την τελευταία στιγμή”.

To Top