ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Μεγάλο κίνητρο η παρουσία του Γκάλη! Περήφανοι για το επίτευγμα, ευχαριστώ στον κόσμο”

Ο Γιάννης Καστρίτης μιλώντας στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε και στην παρουσία του Νίκου Γκάλη σήμερα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Μεγάλο κίνητρο ήταν η παρουσία του Νίκου Γκάλη!”, ενώ σημείωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Γνωρίζουμε την Προμετέι”.

Αναλυτικά:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία για το σύνολο μας, τους παίκτες και το σταφ. Για τον κόσμο μας, νιώθουμε περήφανοι! Η πρώτη μας εμφάνιση στην επιστροφή μας, που ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. Τερματίσαμε με 50% νίκες. Προκριθήκαμε στα play in του επόμενου γύρου. Αυτό δείχνει την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες μας κάθε μέρα. Για ακόμα μια φορά, πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μας. Επέστρεψαν ενώ ήταν πίσω στο σκορ, ενώ ήταν δύσκολο μετά από το παιχνίδι της Δευτέρας. Έπαιξαν με ένταση, όπως και οι αντίπαλοι. Η ομάδα μας ήταν στην ίδια σελίδα. Εκτέλεσαν το πλάνο μας, ήξεραν τι πρέπει να κάνουν και κερδίσαμε».

Για τον επόμενο αντίπαλο την Προμετέι: «Δεν έχουμε μπει καν σε αυτή τη διαδικασία. Τα πράγματα ήταν πολύ ανοιχτά στους ομίλους μας. Παίζουμε συνεχόμενα, έχουμε εικόνα και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Έχουν ποιοτική ομάδα. Είναι υπερβολικά νωρίς όλο αυτό. Για εμάς έχει γυρίσει ήδη η σελίδα. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Κυριακής πια».

Για νίκες κόντρα σε ΑΕΚ, Ουλμ, Παναθηναϊκό και Τρέντο και την μπάλα που μένει χαμηλά: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε υπερβολικοί. Είναι λίγο άδικο ότι δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε όπως θα έπρεπε. Έτσι είναι η αθλητική ζωή, όταν παίζεις ανά δύο-τρεις νίκες. Δεν μπορεί να αφαιρεθεί αυτό το συναίσθημα από κανέναν. Χαίρομαι για όλα αυτά τα χρόνια και αυτόν τον οργανισμό. Αυτά είναι λόγια αποτίμησης της σεζόν. Τώρα, οι υποχρεώσεις τρέχουν. Κάναμε εξαιρετικό αποτέλεσμα την Δευτέρα και θέλουμε νίκη στην έδρα μας στο επόμενο παιχνίδι. Απολαμβάνουμε την καθημερινότητα μας, ξεκουραζόμαστε και επιστρέφουμε από Παρασκευή στις προπονήσεις»

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη: «Δεν έχω να πω κάτι για τον τεράστιο Νίκο Γκάλη. Οσοι είμαστε μάρτυρες σε κάθε παρουσία του, έχουμε εμπειρία και γνώση της θετικής αύρας του. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Όπως και ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Μιλάμε για δύο sold out.

Για την διαχείριση του ενθουσιασμού: «Είναι διαδρομή που πρέπει να περπατήσουμε. Προσπαθούμε να είμαστε ίδιοι κάθε μέρα. Μόνο αυτό τον δρόμο ξέρουμε. Συζητήσαμε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο και σήμερα. Έχουμε παιχνίδι τη Κυριακή. Το ευχαριστιόμαστε και μας αρέσει. Δεν θέλουμε να τελειώσει αυτό. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη προπόνηση και να προετοιμαστούμε για το επόμενο».

Για την παρουσία του κόσμου στο αεροδρόμιο: Είχαμε κάποιες ενδείξεις απ’ όταν τελείωσε το παιχνίδι. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και όμορφο. Τα παιδιά το απόλαυσαν και όπως με κάθε τέτοια κίνηση, πήραν έξτρα κίνητρο για το υπόλοιπο. Πρέπει να δώσουμε το 100% και οποιαδήποτε μορφή στήριξης του κόσμου είναι πολύ σημαντική για όλους μας».

To Top