ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το πρωτάθλημα”

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του και έδωσαν εύκολα καλάθια στον Ήφαιστο και περιμένει την ομάδα του να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά, με νίκη επί του Ρεθύμνου στο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Καταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ήφαιστο και τον κόουτς Μανωλόπουλο, τόσο για τη σημερινή τους νίκη, όσο και για την πορεία που είχαν σε όλο το πρωτάθλημα.

Μπήκαν με πολύ μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι, ήθελαν τη νίκη. Δεν μπορώ να πω ότι εμείς δεν είχαμε κίνητρο. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά όλη τη βδομάδα, θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το πρωτάθλημα.

Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί επέστρεψαν και προηγηθήκαμε κιόλας σε κάποιες κατοχές, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι μας ξέφυγε το παιχνίδι, τα παιδιά έδειξαν ότι δεν θέλουν να χάσουν. Μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπαθούσαν να πάρουν κάτι θετικό από τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Ήφαιστος κέρδισε δίκαια στο τέλος, εμείς έχουμε ένα παιχνίδι με το Ρέθυμνο και θέλουμε να κλείσουμε όπως πρέπει μπροστά στους φιλάθλους μας”.

Ρωτήθηκε για τα πολλά λάθη των παικτών του και απάντησε: “Επιστρέψαμε σε αριθμό κοντά στα 20 λάθη, κάναμε 19 λάθη, μας κόστισαν, πολλά από αυτά ο Ήφαιστος τα μετέτρεψε σε πόντους. Όσο ελέγχαμε τον ρυθμό και πηγαίναμε στο πέντε εναντίον πέντε είχαμε μεγαλύτερη τύχη. Μας έλειψε και ο Λευτέρης (Μποχωρίδης) σήμερα, θα είχαμε έναν ακόμα τρόπο έκφρασης στην επίθεσή μας. Θέλω να δώσω μπράβο στα παιδιά, γιατί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό”.

To Top