ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: «Οι παίκτες μου είναι μαχητές, πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι»

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του Άρη, μετά το τέλος του αγώνα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

Για το ματς: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου οι οποίοι θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι για τους εαυτούς τους. Ξέρω πόσο στεναχωρημένοι είναι. Ήθελαν πραγματικά τη νίκη, να σταματήσουν το σερί των ηττών κι έκαναν το καλύτερο δυνατό παρά τα προβλήματα που είχαμε να διαχειριστούμε πριν αλλά και στη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες μου είναι μαχητές. Προφανώς δεν είμαστε χαρούμενοι επειδή χάσαμε αλλά δεν έχω παράπονο. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις αποφάσεις των διαιτητών«Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία, δεν το κάνω επίσης. Καταλαβαίνω τις φάσεις στις οποίες αναφέρεστε. Θα επαναλάβω ότι τα παιδιά έκαναν τρομερή προσπάθεια και πρέπει να είναι περήφανοι. Δεν έχω εικόνα για κάποιες φάσεις, θέλω να τις δω όπως αυτές που μου λέτε ή τι έγινε με την τεχνική ποινή στο τέλος της κανονικής διάρκειας».

Για τους Καρ και Περσίδη: «Εμείς ότι και να γίνεται θα είμαστε εκεί και θα παλεύουμε. Νομίζω ότι δεν έχουμε αντιληφθεί πόσο δύσκολο είναι. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δύο και τρεις τραυματίες, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και υψηλού επιπέδου αλλά η ομάδα είναι πάντα εκεί. Ξέρω ότι μας αρέσει να λέμε για τον έναν ή τον άλλο αλλά η ομάδα δίνει τις απαντήσεις μόνη της. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για έναν παίκτη, αλλά να βλέπω την ομάδα να είναι πάντα εκεί και είναι. Μπράβο που μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν, ήμαστε μαζί τους, πάμε στον… πόλεμο με όλα τα παιδιά».

To Top