ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Παίκτες θηρία στο κλουβί, κόσμος δυο φορές πιο συγκλονιστικός” (video)

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε την ευκαιρία στη συνέντευξη τύπου να σταθεί στην τεράστια βοήθεια του κόσμου και στην συγκλονιστική προσπάθεια των παικτών του παρά τα προβλήματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ΑΕΚ έχει πάρει μεγάλες νίκες, με την Γαλατασαραϊ, καλά προπονημένη και μέσα από την εμπειρία και την ποιότητα να ελέγχουν τον ρυθμό. Ζητούμενο ήταν ποιος θα επιβάλλει τον ρυθμό στον αγώνα. Κάναμε μία εξαιρετική προσπάθεια μέσα από την άμυνα ,είχαμε τον έλεγχο στις κατοχές, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και μας κόστισε. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας πλάνο στην άμυνα, ξέραμε πως με την βοήθεια του κόσμου θα κάναμε το ξέσπασμα που έπρεπε και έτσι έγινε και κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο: «Αν η ομάδα ήταν συγκλονιστική μία φορά, τότε δύο φορές πιο συγκλονιστικός ο κόσμος, με τη βοήθεια του ξέραμε πως θα κάνουμε το ξέσπασμα. Δύσκολο να κερδίζεις με λίγους παίκτες, έπρεπε να παίξουμε με καρδιά και ψυχή, ο κόσμος ήταν καθοριστικός παράγοντας για την νίκη μας. Καθημερινά βιώνουμε την αγάπη τους, ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστούμε».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε: «Δύσκολη η προετοιμασία μας, ο Τολιόπουλος ήταν ασθενής, είχαμε αρκετούς που έχασαν έστω μία προπόνηση. Πολύ δύσκολο να κάνεις προπόνηση με δέκα άτομα μαξ, τα παιδιά δήλωσαν παρών και πήραμε την νίκη. Η διοίκηση είναι σε επικοινωνία για να λύσει τα θέματα, όλοι μαζί θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για να στηριχθεί η ομάδα ως το τέλος».

Για τον Καββαδά: «Ο Βασίλης το πάμε, μην πω μέρα με την μέρα. Κάθε Δευτέρα αξιολογούμε την κατάσταση του για να πούμε πως κάποια στιγμή θα… φορτώσουμε και θα πάμε πιο δυνατά. Τα παιδιά είναι σαν… θηρία στο κλουβί, Θέλουν να παίξουν, να νιώσουν αυτό που νιώθουμε όλοι. Μπορεί να επιστρέψουν και νωρίτερα αλλά δεν θέλουμε να ρισκάρουμε κάποια υποτροπή».

Επίσης τόνισε: «Όσο ακολουθούσαμε αυτό που ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε ήταν επακόλουθο να μην χάσουμε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα»

To Top