ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: «Περήφανος για την αντίδραση των παικτών μου»

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην καλή εμφάνιση του Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πιτίνο για τη δίκαιη νίκη τους. Όλοι είδαμε ότι για τρία δεκάλεπτα ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Για μας το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ άσχημο, περισσότερο σε θέμα ενέργειας και πόσο δυναμικοί θέλαμε να είμαστε πάνω στη μπάλα και στα ριμπάουντ.

Είχαμε μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο αλλά και το 73% που είχε ο Παναθηναϊκός στο δίποντο. Δεν μπορούμε πάρα να είμαστε περήφανοι για την αντίδραση των παικτών μας στην τρίτη περίοδο. Νομίζω πως με τη ίδια ένταση συνεχίσαμε και στην τέταρτη περίοδο. Δεν έχουμε παράπονα από την προσπάθεια.

Απλά σίγουρα όταν ο αντίπαλος δυνάμωσε την άμυνα του δεν ήμασταν έτοιμοι να διαβάσουμε και να συμπεριφερθούμε σωστά κάτω από συνθήκες κόπωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο. Η ομάδα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στα καλά της διαστήματα. Δυστυχώς έχουμε και αρκετά άσχημα διαστήματα τα οποία πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε.

Για τους τραυματισμούς: «Είχαμε ακόμα έναν τραυματισμό δυστυχώς, του Σλαφτσάκη που προστίθεται σε αυτές του Μπελ και του Βεργίνη, ο Τζόουνς έπαιξε απροπόνητος. Πρώτα ο Θεός, να είμαστε όλοι υγιείς και καταθέτοντας καρδιά και ψυχή πάνω στο παρκέ να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Πανιώνιο. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Για τον Πιτίνο: «Δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ ότι το όνομά μου θα έμπαινε σε έναν αγώνα δίπλα σε αυτό του Ρικ Πιτίνο».

To Top