ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Πιστεύουμε στα παιδιά εδώ, δεν θέλουμε παίκτη… απλά για να έρθει”

Στη συνέντευξη τύπου μετά το ΑΕΚ-Άρης, ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων, στην κατάσταση του Σχίζα, αλλά και τον 6ο ξένο παίκτη που θέλει να πάρει η ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε:

“Καταφέραμε με κάποιες έξυπνες επιλογές στο τέλος να κλειδώσουμε τη νίκη. Όλοι λένε ότι είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έβλεπαν… 0-4. Έχουμε δύο νίκες, είμαστε ικανοποιημένοι αλλά τώρα ξεκινάει το πραγματικά δύσκολο πρόγραμμα για εμάς. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Πρέπει να έχουμε ισορροπία, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, μπροστά στον κόσμο μας τον οποίο και περιμένουμε. Καλή συνέχεια και υγεία στην ΑΕΚ.”

Για τη μη χρησιμοποίηση του Σχίζα: “Ο Σταύρος ένιωσε μια ενόχληση τη Πέμπτη, έκανε μαγνητική αλλά ευτυχώς δεν έδειξε κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί, αλλά όπως πήγε το παιχνίδι, φάνηκε ότι δεν χρειάστηκε να ρισκάρουμε. Πιστεύω και αυτός αλλά και οι Τολιόπουλος-Καββαδάς, θα μπορέσουν να προπονηθούν κανονικά τη Δευτέρα.”

Για την απόκτηση του έκτου ξένου: “Κοιτάζουμε στην αγορά. Πιστεύουμε στα παιδιά εδώ, δεν θέλουμε παίκτη… απλά για να έρθει. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια όλων, χρειαζόμαστε μια βοήθεια ακόμα αλλά μόνο όταν είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει προς τη κατεύθυνση που θέλουμε.”

To Top