ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Πονάνε αυτές οι ήττες”

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του Άρη με την Κλουζ, ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στον τρόπο που ήρθε η ήττα των κιτρινόμαυρων.

«Είναι σκληρός ο τρόπος με τον οποίον ήρθε αυτή η ήττα. Οι παίκτες έδωσαν το 100% σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε ποιότητα αφού κυριάρχησαν οι άμυνες. Αυτό είναι εξάλλου το χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων. Ξέρω ότι αυτή η στιγμή είναι δύσκολη και πιστεύω ότι δεν θα είναι δίκαιο αν σταθούμε μόνο στην τελευταία κατοχή. Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε στα προηγούμενα λεπτά του αγώνα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά και να συνεχίσουμε», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για την τελευταία επίθεση με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ.

«Μας αρέσει να λέμε ότι είτε κερδίζει ο πιο τυχερός είτε ότι όποιος κι αν κέρδιζε θα ήταν δίκαιο. Υπήρξαν στιγμές στη διάρκεια του αγώνα που θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα κάποιες καταστάσεις στην επίθεση. Ακόμη και προς το τέλος του αγώνα όπου θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Δεν θα χρησιμοποιήσω δικαιολογίες αλλά αυτό που λέω δεν σημαίνει ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα με τέσσερα-πέντε παιδιά στην περιφέρεια που προσπαθούν να στραγγαλίσουν τον αντίπαλο. Είχαμε να διαχειριστούμε και την απουσία του Βασίλη ως χειριστής κι αυτό δεν ήταν εύκολο να παίξουν τα παιδιά σε διαφορετικούς ρόλους. Όλο αυτό μαζί οδήγησε στο κακό επιθετικό αποτέλεσμα».

Ρωτήθηκε για την κακή απόδοση του Μάρκους Καρ και κάλυψε ολοκληρωτικά τον παίκτη του. «Δεν είναι δίκαιο όταν κάποιος δεν αγωνίζεται καλά να τον κρίνουμε και να τον δείχνουμε με το δάχτυλο. Ο Μάρκους είναι σκληρός και είναι εδώ. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία ή προβληματισμός για τον Μάρκους».

To Top