ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: «Πρέπει πάντα να δίνουμε το 100%, τίποτα λιγότερο, είχαμε ψυχή και καρδιά»

Ο Γιάννης Καστρίτης κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως η ομάδα του έδωσε τα πάντα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έχω να πω πολλά. Είναι από τις στιγμές που το παρκέ είναι ο καθρέφτης. Αναφέρομαι στο πρώτο ημίχρονο και στην εικόνα μας. Πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας γιατί ουσιαστικά έκαναν αυτό που θέλουμε και αυτό που πρεσβεύει ο σύλλογος αυτός, να παλεύουμε κάθε στιγμή.

Είμαστε νέα ομάδα, θα έχουμε λάθη, είμαστε άπειροι, όμως οφείλουμε να διδαχθούμε και διαχειριστούμε όσα έχουν γίνει και σήμερα. όταν ξοδεύουμε ενέργεια στο 100% είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Αν παίξουμε στο 99% είμαστε καταδικασμένοι και μπορεί να χάσουμε από όλους. Να μείνουμε ταπεινοί και να δούμε αν μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτό τον δρόμο. Δεν είμαστε ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού, θα δούμε πως θα ανταποκριθούμε στη συνέχεια.

Έχουμε καλό κλίμα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πολλά ευχαριστώ στον κόσμο και θέλω να πω πως έχει γίνει φοβερή δουλειά εκτός αγωνιστικών γραμμών από τη διοίκηση και στα γραφεία. Κάθε μέρα δίνουμε αγώνα επιβίωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε όπως ήμασταν στα φιλικά. Αυτό συζητήσαμε αυτό κάναμε και κατοχή με κατοχή μπήκε και ο κόσμος στην εξίσωση και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη. Και με ψυχή και με καρδιά το πετύχαμε.

Είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα, διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα. Δεν είναι θέμα ταπεινότητας και νομίζω πως η φετινή ομάδα είναι η πιο χαρακτηριστική από όλες τις ομάδες που ήμουν. Πρέπει πάντα να δίνουμε το 100%, όχι κάτι λιγότερο.

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πρίφτη».

To Top