ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Πυροβολούμε τα πόδια μας, πρέπει να το σταματήσουμε άμεσα”

Ο Γιάννης Καστρίτης, χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα της ομάδας του Άρη από τον Προμηθέα.

Τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Άρη:

Αρχικά είπε:

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, παρά το ότι επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δε δικαιούμασταν, γιατί για ακόμη μία φορά για 2,5-3 δεκάλεπτα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αυτό έχει να κάνει για ενεργεία κι ένταση, ήμασταν διστακτικοί, όχι αποφασιστικότητα και το πληρώσαμε. Το μόνο που μας έδειξε το κλείσιμο του παιχνιδιού, πόσο άσχημα πρέπει αν αισθανόμαστε».

Όπως τόνισε στη συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε όλη στην ίδια σελίδα και πιο συνεπείς. Έχουμε αποδείξει ότι αυτό μπορεί να κάνει θαύματα. Εμείς επιλέγουμε να πυροβολούμε τα πόδια μας και θα πρέπει να το σταματήσουμε άμεσα».

Για το αν η ομάδα είναι… άδεια από τα παιχνίδια στην Ευρώπη: «Μία άδεια ομάδα δεν επιστρέφει από τους 20 πόντους. Ενώ έτσι φαινόμαστε, κάνουμε καμ μπακ. Θα προτιμούσα να μην είναι έτσι. Δε θέλω να πούμε ότι μας επηρεάζει η Ευρώπη. Αδικούμε τους εαυτούς μας. Τα παιδιά κάνουν υπερπροσπάθεια. Είμαστε μεγάλοι μαχητές και το ξέρουμε. Αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό. Είναι κρίμα να μην παίρνουμε αυτές τις νίκες».

Για τη διαχείριση του αγώνα είπε: «Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο το πώς μπαίνουμε στα παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε μαζί. Πρέπει να θυμώσουμε και λίγο. Τα παιδιά είναι παλικαράδες, είναι μάγκες. Αλλά δεν το αξίζουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και την κατάσταση και τα συναισθήματα».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ, απάντησε, φανερά ενοχλημένος: «Πάλι με ρωτάτε το ίδιο;Πάλι με βάζετε να απαντάω τα ίδια; Σοβαρά τώρα; Την απάντηση την ξέρετε».

To Top