ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Τα παιδιά έχουν την απόλυτη στήριξη μας”

Ο Γιάννης Καστρίτης αφιέρωσε χρόνο από τη συνέντευξη τύπου για να εξηγήσει τη κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

“Για εμάς τελείωσε μια ακόμα δύσκολη εβδομάδα. Δυστυχώς το σημερινό παιχνίδι ήταν το τελείωμα μιας δύσκολης εβδομάδας. Θα την αναφέρω γιατί δεν είδαμε τίποτα διαφορετικό απ’ ότι βλέπαμε κάθε μέρα στη προπόνηση. Τα παιδιά μας είναι επηρεασμένα όπως είπα και μετά τη Καρδίτσα και δυσκολεύονται πάρα πολύ να ξεπεράσουν τη κατάσταση που έχουμε περιέλθει. Για πρώτη φορά αυτό φάνηκε και πολύ έντονα στη προπόνηση μας. Είναι στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Είναι μεγάλοι μαχητές, τεράστιοι εργάτες. Από τους καλύτερους που έχω δουλέψει ποτέ και δυστυχώς αυτή τη στιγμή αισθάνονται πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Προφανώς είναι μπάσκετ, αθλητισμός, αλλά η δουλειά μας είναι κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι, με κοντή μνήμη. Δε μπορώ να μη το πω.

Επί 6-7 μήνες ξεπερνάνε τον εαυτό τους. Πρέπει να δεχθούμε το πώς νιώθουν και να τους στηρίξουμε. Επίσης, ήμασταν λίγοι για ακόμα μια εβδομάδα στη προπόνηση. Τόσο ο Χάγκινς, όσο και ο Σανόγκο. Δε το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία. Σε κάθε περίπτωση φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Δε μπορούν συνεχώς να γίνονται υπερβάσεις. Τα παιδιά έχουν την απόλυτη στήριξη μας και την αναγνώριση της προσπάθειας που έχουν κάνει μέχρι στιγμής αλλά και ακόμα και σήμερα.

Στο καθαρά μπασκετικό κομμάτι, ακόμα και έτσι, έχουμε ευστοχήσει στα ίδια δίποντα με το Λαύριο, σχεδόν στις ίδιες βολές, πάνω κάτω τα ίδια στα υπόλοιπα. Κρίθηκε από τα τρίποντα. Δεν καταφέραμε να βρούμε σκορ και να πάρουμε ψυχολογία από εκεί. Συγχαρητήρια στο Λαύριο. Έπαιζαν για την επιβίωση τους. Δε μπορώ να πω ότι δεν είναι δίκαιοι νικητές. Συνεχίζουμε, έχουμε παιχνίδι στην έδρα μας και ευκαιρία μας να επιστρέψουμε στη δουλειά, ενωμένοι και να διεκδικήσουμε τη νίκη.”

To Top