ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Την πίεση στον εαυτό μας, την βάζουμε εμείς” (video)

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την πορεία του Άρη μέχρι τώρα και φυσικά το το παιχνίδι με την Κλουζ.

Αναλυτικά όσα είπε στη σημερινή media day των κιτρινόμαυρων:

Για το παιχνίδι με την Κλουζ: “Πολύ καλή ομάδα μπορεί όχι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό με καινούργιο γήπεδο, με πολύ κόσμο μια ομάδα με καλές πορείες στο Champions league και στο EuroCup ..Μάλιστα έχουν έναν μεγάλο κορμό από τα προηγούμενα χρόνια κάτι το οποίο τους δίνει πολύ καλή ομοιογένεια στην αρχή της σεζόν. Έχουν προσθέσει στο σύνολο τους δύο παίχτες με μεγάλη εμπειρία στη Euroleague, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στην διοργάνωση” .

Για τον ρυθμό του Άρη: “Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για την αυτοπεποίθηση μας, για να μας βοηθήσει να έχουμε καλή ψυχολογία και να αποκτήσουμε τη χημεία που έχουμε. Οι συνεχόμενες νίκες βέβαια μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα δηλαδή να θεωρήσουμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτό που είμαστε καλό είναι όταν υπάρχει σερί νικών ή ηττών να απομονώνουμε κάθε παιχνίδι και να το αντιμετωπίζουμε ως ξεχωριστό άλλωστε κάθε αντίπαλος είναι ξεχωριστός” .

Αν υπάρχει επιπλέον πίεση: “Την πίεση στον εαυτό μας την βάζουμε εμείς, καθημερινά υπάρχει ένα μεγάλο πρέπει σε κάθε προπόνηση και κα επέκταση σε κάθε παιχνίδι να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να δίνουμε το 100%. Aπο εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε θέσει στόχους συγκεκριμένους σε κάποια διοργάνωση θέλουμε να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε ομάδες με περισσότερη εμπειρία και περισσότερους προϋπολογισμούς χωρίς αυτό να μας φοβίζει, οπότε πίεση για το αποτέλεσμα δεν υπάρχει, υπάρχεις όμως τρομερή πίεση στους εαυτούς μας να είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί που έχουμε μάθει να εκπροσωπήσουμε την ομάδα και τον κόσμο μας και προσωπικά είμαι πεπεισμένος όποτε το κάνουμε αυτό θα έρχεται και θετικό αποτέλεσμα” .

To Top